Дневен хороскоп за 09.05: Важен урок за Раците днес, Скорпиони…

Овен Трябва да се вслушате в подсъзнателните си желания. Днес те имат магическа сила. Ако съзнанието ви е настроено за поемане на рискове, то ви очакват вълнуващи приключения....

1673 0

Овен

Трябва да се вслушате в подсъзнателните си желания. Днес те имат магическа сила. Ако съзнанието ви е настроено за поемане на рискове, то ви очакват вълнуващи приключения. Днес контактът с чужденци може да прерасне в дългосрочно сътрудничество.

Телец

Желанието ви за борба е голямо, но енергията ви е недостатъчна. Възможно е да пренебрегнете старите задачи поради интерес към нови неща. Много вероятно е днес да решите да смените работата си. Най-трудолюбивите от вас ще се почувстват изтощени, понеже ще се опитват да свършат няколко неща едновременно.

Близнаци

Сутринта може да се окаже доста стресираща за вас. Самата мисъл за провал ще ви се отрази пряко и ще ви пречи да се концентрирате. Освен това може да се появи съперник на хоризонта, който ще ви повлияе с критиките си. Не позволявайте на конкуренцията да ви пребори.

Рак

Днес животът ще ви научи на един урок: интересно е да си първи, но не е никак лесно. Днес ще откриете доста недостатъци в проекта, по който работите и който до вчера мислехте за перфектен. Основните ви грешки са в пренебрегване на важни моменти в безопасността.

Лъв

Трябва да избягвате ненужната забързаност в сутрешните часове. Закусете в спокойна обстановка и денят ви ще потръгне добре. Захванете се с основната си работа чак по обяд. Само по този начин ще запазите фокуса си върху важните неща.

Дева

Денят не е подходящ за инициатива, особено прибързана. През половината от деня дори няма да можете да контролирате емоциите и действията си. Постепенно с напредването на деня ще можете да преминете от агресивно към практическо мислене, трезва оценка и обективно мнение.

Везни

loading...