10-те най-добри зодиакални комбинации в любовта

Астрологията може да играе важна роля, когато търсите идеалния партньор за себе си, защото дава ясни идеи за личността на хората. Ето някои идеи и двойки зодии, които...

1430 0

Астрологията може да играе важна роля, когато търсите идеалния партньор за себе си, защото дава ясни идеи за личността на хората. Ето някои идеи и двойки зодии, които всъщност се оказват перфектни един за друг…

Везни и Лъв

Знакът Лъв представлява огъня. Представителите му са много дръзки и уверени и това ги прави родени лидери. От друга страна, Везните обичат мира, съвместната роля и безпристрастността. Тази двойка е перфектен пример за това, че противоположностите се привличат. Лъвовете искат някой, който не го е страх да им се противопостави, защото не се страхуват да изразят гледната си точка. Везните са мили и нямат нищо против да правят това, което другият търси. Затова те споделят синергия, в която единият носи спокойствие към небалансираната сила на другия. И двата знака могат да споделят мислите си по равно и да се разбират добре.

Близнаци и Везни

И Близнаците, и Везните споделят един и същи елемент: въздух, аспект, който говори за интелект. Както казахме преди малко, Везните са хармонични и носят спокойствие във връ зките, дори когато са изпълнени с възходи и падения. Близнаците притежават същите качества, но са по-гласни и мъдри. В общи линии Близнаците се оглеждат за нови възможности пнепрекъснато, а Везните мъдро обмислят всяко решение. Така се създава хармония във връзката и двата знака компенсират взаимно своите слабости.

Водолей и Овен

Водолеят и Овенът могат да се превърнат в отлична двойка, тъй като помежду им има специална синергия. Макар и да е вярно, че енергията помежду им може да бъде стресираща и много вълнуваща, може да бъде добра добра подкрепа, с която да изградят взаимно доверие. Другите може да завиждат на тази двойка, тъй като и двамата представители работят по изключително координиран начин. Водолеят носи визията, а отдадеността на Овена може да помогне за постигането ѝ. Те се хранят с креативност и не ги е страх да поемат по необичаен път, търсейки предизвикателства, за които други двойки не биха предположили.

Овен и Рак

Още един пример за това, че противоположностите се привличат. Елементът на Овена е огън, който се характеризира със смелост и ентусиазъм. От друга страна елементът на Рака е водата – епитом на най-емоционалния и чувствителен човек. Противно на очакванията в този случай огън и вода са добра комбинация – и двата знака могат да си помагат взаимно да се преборят с проблемите. Овенът вдъхва увереност и може да помогне за независимостта, докато Ракът ще разбие стените, за да направи Овена по-състрадателен и чувствен.

Овен и Риби

За изненада на всички Овните и Рибите могат да бъдат перфектна двойка! Всъщност в любовта няма по-добър съюз от този на представители на тези два знака. Овенът има уникална визия за живота и ако си науми нещо, няма да спи спокойно, докато не го постигне. От друга страна Рибите са много спонтанни – никога не мислят за последствията и живеят в настоящето. Двата знака имат обща черта: наслаждават се на случващото се сега, без да мислят за бъдещето. Импулсивността им обаче може да донесе нестабилност във връзката.

loading...


Коментари