10-ти Януари – влизаме в деня на Алигатора

10*ти Януари, влизаме в деня на Алигатора. Днес е трети ден от Трецената на Бурята. Трети ден, когато е подходящ момент, да докажете на себе си, че това,...

397 0

10*ти Януари, влизаме в деня на Алигатора. Днес е трети ден от Трецената на Бурята. Трети ден, когато е подходящ момент, да докажете на себе си, че това, което сте решили ще го направите. Направете първите стъпки към заявяване на нещо в живота ви, което ще го промени. Направете първите действия , влезте в контакт с необходимите хора, построите мост от себе си към мястото, където искате да бъдете.
Вибрацията на деня е 10 01 2017 – също е Тройка. днес имаме добра синхронизация на това число и действието, разбирателството, любопитството и дръзновението ще бъдат наши добри инструменти. За да минем през деня си ползотворно и накрая на деня – доволни.
Иначе, Алигатора – стои на брега на Реката. Реката в която искаме да влезем, за да се насладим на тайните на любовта, мистериите на подсъзнанието ни, реката на вечния живот. Алигатора ще ни допусне в тази Река, само ако го убедите, че ви е безкрайно нужно, че имате голяма страст, да разберете повече и повече и че всичко, което искате го искате и за себе си, но и за всички други. Успех с Алигатора. Той обикновено не е много общителен. Но, разбира се, че точно вашата житейска история може да го впечатли и ако ви е време – да ви пусне в Реката. За да узнаете повече, да усетите любовта и.. всеки според неговото си.
Днес бъдете активни, любопитни, правете действия, завършвайте решения, проявявайте разбирателство.. и ще мине деня лек като перце, а вечерта ще потопите боси крака в топлата вода на Реката на Любовта.. която Алигатора, така внимателно пази..
<3
дълго стана днес…
благодаря ви, че ме четете.
Лада Амрина. Марина 🙂)

loading...