Пробуждането: Новата мисия на Душата

Утре ни очаква един от най-мощните енергийни портали за тази година. Какъв вид реалност ще сътворите, зависи от правилните приоритети и фокуса на вниманието ни. На този ден...

2142 0

Утре ни очаква един от най-мощните енергийни портали за тази година. Какъв вид реалност ще сътворите, зависи от правилните приоритети и фокуса на вниманието ни.

На този ден ще получим невероятна сила и стремеж за промяна. Всеки от нас със своите собствени лични творения усилва (или отслабва) тъканта на реалността за цялото човечество. От нас зависи коя Реалност ще изберем.

Утре манифестираме тази наша Реалност, която ще имаме възможност да претворим и сътворим след 12.12.2017 – Третият силно енергиен канал тази година.

Каква енергия има датата 11 ноември?

11 има много противоречив характер, тъй като от една страна, усилва качествата на единицата, а от друга страна, се свежда до две. Появява се възможност да се използват най-добрите качества и на едното, и на другото число.

Интересното е, че 1 и 2 имат взаимно изключващи се характеристики, според нумерологията. Но също така е важно и това, че повторението на числата позволява да насочите своята енергия за изпълнението на желание. Какво се случва с числото 11?

1 – това е числото на волята. Вашето самочувствие и стремежът за постигане на желанието ще бъдат решаващи фактори за начина, по който ще се реализира вашата мечта. Единицата носи такива качества в себе си като авторитетност, самостоятелност и силен характер.

Като първо число, единицата е число на лидера. Ето защо на 11.11 ще бъде лесно да настоявате на своето, да вървите напред и да завършите делата си успешно. Така че всичко пожелано днес, със сигурност ще се изпълни.

loading...