12*ти Януари, Пълнолуние в Рак, влизаме в деня на Нощта по майски календар

12*ти Януари, Пълнолуние в Рак, влизаме в деня на Нощта по майски календар. Както нощта крие своите тайни и не показва напълно истинската си същност, така и Рака...

392 0

12*ти Януари, Пълнолуние в Рак, влизаме в деня на Нощта по майски календар. Както нощта крие своите тайни и не показва напълно истинската си същност, така и Рака е външно спокоен и любвеобилен, докато не влезеш по-дълбоко в емоционалните му преживявания. На любов и страх. Днес, по време на Нощта ще имаме нужда от малко повече сигурност, спокойствие, нежност и любов. Отдайте се на приятни преживявания, мечтания и срещи със оптимистично настроени хора. Ако пък не – вие бъдете слънчево настроен, въпреки някои промени, които може да се появят във връзка с нещо, което сте планирали и едва ли не, вече очаквате резултати от него. Уви, твърде вероятно днес да откриете някое и друга истина, ново положение, което да промени ваш план. Нищо, Януари месец е период да се наместят всички недоразумения, да се подредят добре думите, мислите.. Все пак току що сме излезли от ретроградния Меркурий и все още усещаме неговата “ примка“ . Така ще е до настъпването на годината на Петела. Края на Януари и времето ще се оправи и отношенията между хората ще се стоплят и плановете ни ще потръгнат.
Така че днес – деня на Нощта и пълнолунието в Рак, махнете ограниченията срещу промените, така или иначе те ще се случат и явно е за добре. Така че – преобразувайте, променяйте, бъдете още по-сигурни в това, което искате, правите.. И ако нещо се счупи си кажете, че е било за щастие.
Повече музика днес, повече усмивки и любов!
Насладете се на дома, на семейството, на Майката.
хубав ден!
и по топъл..
<3
Лада МАрина

loading...