2017 г. е към края си, но ще ви поднесе доста изненади!

Този хороскоп ще ви помогне да разберете какви ще са те. Може би, ще поискате да поправите нещо или да промените направения избор? 1. Овен Уви, оставащият месец...

794 0

Този хороскоп ще ви помогне да разберете какви ще са те. Може би, ще поискате да поправите нещо или да промените направения избор?

1. Овен

Уви, оставащият месец ще е истинско изпитание за вас. Бъдете подготвени за постоянни кавги и стресови ситуации, особено при общуването с партньора.

За да може този труден период да мине бързо, опитайте се да бъдете честни и открито да кажете за какво се притеснявате и къде се крие източникът на проблема.
2. Телец

Очевидно искате да използвате последния месец за да помогнете на близките и любимите си хора.

И, стараейки се за другите, няма да изпитвате умора или морално изтощение.

Напротив, като има помагате, ще откриете нови вдъхновения.

А в допълнение – благодарност от всичко. Все пак, бъдете търпеливи и поддържайте тази своя настройка, защото ще се окаже, че твърде много хора се нуждаят от помощ.

3. Близнаци

Последният месец животът ви ще изглежда като истинско блато. Скучно, няма събития.

Това обаче е само желан отдих след вълнуващ период. Не забравяйте, че животът не е последователност от сменящи се ярки картинки.

Има периоди на тишина и спокойствие, когато трябва да почивате, като в същото време възстановявате силите си и слушате какво казват вътрешният ви глас и светът.

4. Рак
Любовта ви заобикаля, витае във въздуха около вас. Ето защо не е нужно да се притеснявате. Просто се насладете на чувствата, които ви заобикалят сега.

Опитайте се да поддържате ентусиазъм в себе си, бъдете активни, уверени. В противен случай приятната енергия ще изчезне в мъглата на съмненията. Запазете своята увереност и вътрешна хармония.

5. Лъв

Вие сами чувствате колко сте емоционални и понякога небалансирани. Вашите импулси, а и необмислените ви постъпки, вече са застрашили личния ви живот.
За щастие, трудният период отмина и сега всичко се подобрява.

Изчакайте. Ще откриете вътре в себе си равновесие. Стига сте се притеснявали и дълбали в себе си. По-добре се отпуснете.

Нека любовта, която имате сега, остане. Позволете си да станете щастливи и да обичате както си искате.

6. Дева

Последният месец ще бъдат оцветен в сива депресия. Разбира се, есента е започнала за вас със серия от различни запознанства.

Затова се опитайте да отделите старите приятели от новите, така че остатъците от стари взаимоотношения да не развалят нищо.

И най-важното – не сравнявайте, не анализирайте какво се е случвало преди и какво се случва сега.

В противен случай остатъците от миналото могат да навредят на бъдещето, което ви предстои.
7. Везни

loading...