2017 година ще е последна за човечеството, каквото го познаваме

Теолози направиха шокиращо откритие в една от главите на Библията. Според тях Апокалипсисът ще дойде през настоящата 2017 година, пише „Дейли стар”. Според специализирания сайт Signs of End...

4643 2

Теолози направиха шокиращо откритие в една от главите на Библията. Според тях Апокалипсисът ще дойде през настоящата 2017 година, пише „Дейли стар”.

Според специализирания сайт Signs of End Times, налице са „удивителни доказателства, които са пред очите на света”.

На първо място, увеличаването на стихийните бедствия, които връхлитат човечеството в последните години. Става дума за наводнения, земетресения и масово измиране на животински видове.

„Никога преди не сме наблюдавали нещо подобни, всички тези стряскащи събития стават в различни части на света, но с увеличена интензивност и честота. Нашето поколение е първото, което вижда библейските признаци за предстоящия Апокалипсис”, се казва в материала на теолозите.

Те се позовават на четвърта глава на Книгата на пророк Йосия, който предсказва ,че приближаващият се Апокалипсис ще може да бъде познат по масовото унищожение на живота на Земята. Според теолозите, в момента в света загиват масово прилепи, пчели и риби, което е масово измиране.

loading...


Коментари

2 comments

  1. Елеонора Атанасова Отговор

    Пълни глупости и 2012 щеше да настъпи краят на света но ето минаха вече 5 г.Не стресирате повече хората,имайте нилост

  2. Безусловна Отговор

    Ако трябва да се случи „апокалипсис“…това би означавало само едно – че човечеството е стигнало предела…на собственото си падение. Вселената ви дава знаци…всеки един миг…винаги – земетресения, наводнения,пожари и т.н. са следствие от личната безотговорност за собствените ни дела…думи…и те са Огледало / Последстивята….на масово ниво…Колкото повече „бягаме“ и си нахлузваме маски на илюзията , лъжи , страхове…толкова по-големи ще са бедтсвията. Цели цивилизации са били заличавани поради същата причина – вървене срещу собствената си изначална същност,а тя е Божествена – безграничен Извор на Любовта и Светлината…и срещу законите на Вселената – Мир и Хармония. Не мислете,че ще се скриете – Вселената ви вижда всеки миг…в пълната ви „светлина“…
    Време е всеки човек да застане зад собствените си дела ! в противен случай дали ще е 2012…2017….апокалипсиса ще се случи….
    Не е нужно да се се стига до такава крайност…нали ?! Вярвам в човечеството…в силата на Добротата в него…и че може отново да бъде онова изначално прекрасно дете на Вселената…в пълния му блясък на Творец…Обичайте се <3