2018: Годината на Жълтото земно куче ще е благоприятна за три зодии

Символът на следващата 2018 г. ще бъде Жълтото земно куче. Той благоприятства Козирозите, Скорпионите и Водолея, въпреки че началото на годината ще бъде трудно за тях. Лъвовете и...

7266 0

Символът на следващата 2018 г. ще бъде Жълтото земно куче. Той благоприятства Козирозите, Скорпионите и Водолея, въпреки че началото на годината ще бъде трудно за тях.

Лъвовете и Близнаците ще получат знаци, които ще ги накарат да се раздвижат. Овен ще намери семейно щастие, но Дева и Рак, напротив, рискуват да загубят своите близки.
Хороскоп за 2018 Овен

Годината на кучето ще бъде успешна за Овен, който се опитва да направи нещо, да започне нов бизнес, да влезе в университет или да си намери работа. Промяната ще се случи. През 2018 г. Овен ще се сдържа, ще се спусне в приключения, ще хвърли пари и ще инвестира в съмнителни проекти. Под влиянието на символа на годината ще насочи своята неограничена енергия в правилната посока. Пътуване ще донесе радост и ще разшири хоризонта.

Хороскоп за 2018 Телец

За Телец 2018 ще бъде годината на обединение под знака на семейството и това ще бъде подпомогнато от Жълтото куче. Не се препоръчва да забравяте за роднините и да не обръщате внимание на тях. След като погледнете любимите хора със сериозен поглед, разберете защо се препоръчва да прекарате уикендите и вечерите с тях. Те бяха толкова отегчени през цялата година, докато напредвахте в различни области. И все пак, звездите твърдят, че в началото на годината Телецът ще получи атрактивно предложение от своите началници или напредък в кариерата. Не се отказвайте, късмет на прага.

Хороскоп за 2018 г. Близнаци

Забавни и безгрижни, Близнаците под влиянието на Жълтото куче ще размишляват дали всичко това са постигнали в предишния период, внимание и нерви. Хазартната 2017 ще бъде заменена от мъдрата и целенасочена 2018 г., така че за Близнаци започва период на преоценка на стойностите. Годината на кучето ще бъде най-успешната за тях. Оценете възможностите, ангажирайте се със самообраза и самоусъвършенстването. Имате шансове да промените съдбата, да направите ново нещо, което ще донесе печалба или ще смените професията.

Хороскоп за 2018 г Рак

Животът на родените под знака на Рака никога не е бил лесен. Може би затова представителите на този знак са такива затворени хора. Но те са най-добрите и лоялни приятели, които се грижат за близките си и обичат децата. Година 2018 ще бъде трудна за Рак. Ще трябва да се преместят в друг градски район или дори в страна. За други, силен удар ще бъде загуба на работа, провал в кариера или обучение. Но увереният Рак, заедно с доброжелателно и упоритото жълто куче, ще премине всички тестове и ще намери изход от всякакви ситуации. Не забравяйте, че дори на големи разстояния, кучето е уверено.

Хороскоп за 2018 Лъв

Лъвовете, свикнали да бъдат в центъра на вниманието и да завладеят всичко със своите умения и красота, през 2018 г. ще станат още по-привлекателни. Но прекаленото самочувствие може да им изиграе лоша шега. В началото на годината те са изложени на риск от загуба при неуспешен и ненужен бизнес. Въпреки факта, че в годината на Кучето ще ги направи не само атрактивен външен вид атрактивни, но също така и предпочитани бизнес партньори на мнозина, както желана компания за приятели и близки.

Хороскоп за 2018 г. Дева

Девите са работохолици, а последните три години са били трудни за тях. Трябваше да се борят, да защитават мнението си, да се изкачват в кариерата, да обръщат внимание на роднините. Но кучето ще донесе радост на живота им, а представителите на този знак на Зодиака най-накрая ще почувстват как ще се появят плодовете, отглеждани върху тях. Кучето ще ги възнагради с кариера и финансова радост, съдбоносни промени и непременно любов. Не очаквайте, че годината ще бъде лесна, но ще бъде благодарна и ще ви позволи да се почувствате по-щастливи.

loading...