2019-а носи нова любов за Скорпионите и успех за Водолеите

Овен – 2019 е година е време на промени. Ще бъдете под ръководството на висшите сили и управителя на годината – Юпитер. През по-голямата част от годината ще...

945 0

Овен – 2019 е година е време на промени. Ще бъдете под ръководството на висшите сили и управителя на годината – Юпитер. През по-голямата част от годината ще бъдете изпълнени с енергия, сила и ентусиазъм. Мнозина ще постигнат кариерно и личностно израстване, тъй като Сатурн и Плутон се намират в дома на кариерата и социалните постижения. От една страна, хороскопът обещава ярко бъдеще, а от друга, изисква доста упоритост, за да можете да го постигнете. Ако впрегнете вътрешните си резерви, ще можете да завладеете всякакви хоризонти. Много ситуации ще се развиват във ваша полза, но най-значимите резултати ще бъдат постигнати от онези, които ще работят упорито, решително, постоянство и ще поемат инициативата в ръцете си. Мнозина ще могат да превърнат своите мечти в реалност. Годината е благосклонна към вас и всеки ще може да постигне това, за което мечтае – едни ще поемат към нова и обещаваща позиция, други ще създадат семейство, трети ще срещнат нова любов, четвърти ще повишат материалното си равнище. Не пропускайте знаменията, които ви изпраща съдбата.

През годината ще формирате нови приоритети, нагласи и цели. Буквално от първите месеци на новата година ще настъпят важни събития, които ще могат напълно да променят вашия мироглед. В началото на пролетта бъдете много внимателни към всички предложения, които ще ви бъдат отправени.
Първото полугодие не е подходящо време за започване на нови отношения. Придвижването в кариерата ще отнеме цялото ви внимание и свободно време. Изключения са семейните двойки. При тях отношенията ще бъдат стабилни. Пренебрегването обаче на най-малките предупредителни знаци може да доведе до големи неприятности. Бъдете готови да решите всички проблеми, които възникват, не се отказвайте от нищо.

Неочаквани интересни срещи ще имате в средата на лятото. Ще почувствате напълно положителна вътрешна промяна и вашите взаимоотношения и комуникация с близките ви ще се подобрят.

Телец – 2019 е година на благоприятните възможности. Ще бъде особено добра в областта на кариерата и бизнеса. Ще можете да осъществите своите планове, да постигнете целите си и желанията си. А дали ще се възползвате от възможностите зависи от вас. Работете здраво, опитайте се да дадете 100% от себе си, а останалото ще дойде от само себе си.

Ще имате отлични, здрави и стабилни връзки с хората около вас. Ще придобиете много нови неща – някои ще подобрят финансовото си положение, други ще намерят нови приятели, а трети ще могат да променят радикално живота си. Основното нещо е да гледате към бъдещето с усмивка и с позитивизъм. Разбира се не трябва да се осланяте само на късмета и на звездите, а трябва да положите и вие усилия и труд. Успеха ще дойде при онези от вас, които няма да бързат и ще постигат целите си спокойно, уверено и в същото време действат с настойчивост и постоянство.

Ще бъдете истински генератори на блестящи идеи. Ще имате често щастливи шансове, а и късмет, които ще ви помагат в трудни моменти. Вашият професионализъм ще нараства и мнозина ще достигнат ново ниво на развитие. Може да се изненадате – месеците от януари до май са създадени за успех. Не позволявайте да излезете от играта.
Способността да общувате, да се доверявате и да се отваряте към партньора си, допринася за укрепването на вашите връзки. Ще имате страстна и вълнуваща година, но това не ви спасява от проблеми. Избягвайте да бъдете себични и да се държите егоистично. Съобразявайте се какво иска партньорът от вас. Някои професионални познанства могат да преминат в любовни отношения.

Ще трябва да се грижите по-добре за здравето си през новата година. От март до май е рискован период, когато можете да се сблъскате със здравословни проблеми. В случай, че имате съмнение за някакво заболяване, не забравяйте да посетите лекар. Първата половина на годината е по-рискована. Върнете спокойствието си чрез йога и медитация.

Близнаци – Звездите ясно показват, че хороскопът за 2019 е много положителен за Близнаци. Вие ще процъфтявате в личния живот и на работното място. Разбира се, ще трябва да се потрудите за успеха си, защото няма нищо безплатно. Вашите хубави, очарователни маниери ще ви дадат голямо предимство на работното място.
Вашият управител Меркурий е астрологичен управител на годината и с негова помощ ще можете да преодолявате всичко, което срещнете по пътя си. Много ще ви помагат добрите комуникативни умения и чувството за хумор. През новата година ви очакват много предизвикателства и е възможна промяна на работното място. Ще се отворят огромни възможности пред вас.

Най-големите турбуленции са възможни през март и ноември, а през тези периоди трябва да мислите спокойно и с най-малките подробности да обмисляте следващите си ходове. Всичко трябва да се прави бавно и прецизно, вместо да вземате прибързани решения. Вашият доход ще бъде стабилен, но ще можете да печелите допълнително и от други източници. Ще има хора, които ще завиждат за успеха ви, така че не се доверявайте на никого. Инвестирайте разумно.

В любовните връзки, особено тези, които са създадени отдавна, няма да има фойерверки и грандиозни моменти, понякога ще имате трудни етапи. Но ако успеете да избегнете караниците и негативния подход към всички неща, тогава ще спасите отношенията си. Ако сте все още сингъл (сами), има възможност да срещнете нов човек в живота си до средата на годината.

Малките здравословни проблеми могат да ви разтърсят през годината. Веднага щом почувствате физическо неразположение, незабавно се свържете с вашия лекар. Също така, опитайте се да избягвате стресови ситуации и да отделите малко повече внимание на психическото си здраве. Физическата активност и разходките в природата напълно ще ви отпуснат, затова опитайте да намерите повече време за тях. Добрите навици значително ще подобрят качеството на живота ви.

Рак – Първата половина на 2019 г. ще е пълна с нови събития. Тази година обещава растеж и развитие на професионалните възможности. Марс ще влезе в Овен още в самото начало на януари и като управител на знака ще бъде в доста силна позиция. Ще премине през вашата сфера на работата и кариерата и ще засили мотивацията ви и фокуса върху големите цели. Ще имате достатъчно сили и енергия да приемете дори най-взискателните работни задачи и големи и дългосрочни проекти. Вашият състезателен дух ще се увеличи и ще бъдете готови да положите усилия да постигнете кариерно развитие. Ще развивате нови идеи, които ще можете да използвате в начина си на работа и да ускорите постигането на важните цели. Квадратурата на Юпитер с Нептун на 13 януари ви предупреждава да не планирате бизнес (или делови) пътувания около тази дата, защото това няма да ви донесе очакваните резултати. Подкрепата, която очаквате в областта на финансите ще липсва. В началото на третата десетдневка на януари Марс ще направи квадратура със Сатурн, което може да доведе до разногласия и сериозни затруднения в работата с дългогодишен бизнес партньор. Възможни са конфликти с хора на власт, които няма да подкрепят вашия иновативен подход към работата и методите ви.

Периода от април до октомври, ще се окаже много плодотворен. С лекото затопляне на времето и пристигането на пролетта, предпочитате да се концентрирате върху работата и кариерата си. Не позволявайте на събитията в личния ви живот да ви пречат.

През втората половина на годината можете да очаквате спокойно и положително време. Няма нищо странно от факта, че повечето от събитията в живота ви ще се въртят около взаимоотношенията. В края на юни значително нарастват шансовете да се срещнете с истинската любов. Звездите вече са в много позитивно положение за личния ви живот. Има вероятности за започване любовна афера на работното място или подновяване на стара любов, което е отличен шанс за свободните Раци, но тези, които са вече заети да стоят настрана от такива ситуации.

Онези, които вече имат връзка, могат да очакват брак, а ако сте женени, шансовете за увеличаване на членовете на семейството са високи, което допълнително ще донесе радост в дома.

През 2019 г. избягвайте умственото напрежение и съсредоточете вниманието си повече върху здравето, тъй като претоварването може да повлияе неблагоприятно на вашето състояние. Не забравяйте да си вземете почивка след напрегнат период за релаксация и освежаване, както и за облекчение на стреса.

Лъв – Можете да очаквате много позитивни събития в личния си живот и във вашата професионална кариера. Животът ви през 2019 ще е изпълнен с различни преживявания. Вие сте под управлението на Слънцето и вашите качества ще ви помагат да постигнете това, което искате в кариерата си. Имате силна креативност, творчески идеи, много способности и сте естествени лидери. Всички усилия, които сте вложили досега, ще се материализират през новата година. Продължете да се движите към целите си. Ако сте в състояние, инвестирайте по-често. Не бъдете импулсивни и проявявайте повече търпение.
Началото на годината няма да е лесно. Можете също да очаквате спадане на вашите амбиции. След неуспехите обаче най-накрая настъпва положителен период. През пролетта събитията ще започнат да се движат с пълна скорост.

През втората половина на годината ще имате по-голям финансов успех. През септември ще обмислите нови инвестиции, ще предприемете мерки да подобрите приходите си и ще имате добри постижения. Ако сте родители, трябва да се грижите и да обърнете повече внимание на децата си от април до август.

Лятото принадлежи на любовта и личния живот, които сте пренебрегнали през предходните месеци. Ще се засили интимността във връзката ви. За да се справите с конфликтите в любовта, трябва да се съсредоточите повече върху конструктивните разговори. Контролирайте темперамента си и разрешавайте споровете мирно. Погрижете се да имате контрол над себе си, най-вече когато изпитвате ревност и ярост. Бъдете особено внимателни, избягвайте прояви на егото и суетата. Не се поставяйте над партньора си. Хороскопът също така показва, че в обкръжението ви ще се появи подходящ партньор или добър приятел. Свободните представители на знака могат да очакват много забавления, дълги летни нощи, изпълнени с флирт и страст. Ще получите любов в големи количества. Желанията ви ще бъдат изпълнени без много усилия.

Началото на годината и зимният период ви носят тенденцията на настинки, ревматични проблеми, наранявания, дължащи се на небрежност. Вашият имунитет ще бъде снижен, така че е важно да избягвате да се излагате дълго на ветровито и влажно време. През втората половина на годината ще имате по-стабилно здраве.

Дева – Хороскопът за 2019 е много положителен. Затова всеки от вас може да очаква интересни събития главно в личния си живот.
Започвате годината с много енергия, която трябва да знаете как и накъде да я насочите, в противен случай ще се превърне в излишна нервност. Ще достигнете максимума в много области. Всичко ще бъде лесно, просто и точно както искате.

Благодарение на качествата си ще постигнете професионален успех тази година. Кариерата на мнозина ще отбележи стабилен напредък от началото на март, но ако се опитвате да ускорите нещата, може да пропуснете различни възможности. Вместо да бързате е необходимо да отделите време, за да проверявате дали сте направили всичко правилно. Проверявайте документите по два пъти. Не се впускайте в каквото и да е дългосрочно решение тази година, защото можете да имате проблеми през следващите години. Правете сделки само чрез адвокати, счетоводители и експерти.

Ще постигнете постепенно напредък в професионален и личен план, но някои проблеми по време на развитието на събитията са възможни. Особено продуктивен период за работа ще бъдат първите месеци на годината. Ще имате предизвикателства понякога и високо ниво на стрес, но вие ще знаете как да се справите.

Съсредоточете се върху изграждането на кариерата, но и оценявайте основните удоволствия, които животът ще ви предостави. Трябва да избягвате ожесточените дискусии и караници колкото е възможно повече. Годишният ви хороскоп показва, че ще откриете радостта през тази година. Лятото ще бъдете в най-добра позиция. Интересно е, че едно приятелство може да прерасне в любов. Ще имате невероятна интимна връзка.

Вашето здраве ще бъде променливо през първото тримесечие на годината, така че трябва да си почивате повече и да избягвате стресови ситуации. От пролетта до есента ще бъдете повече от обикновено в движение и ще се занимавате с физическа активност, която ще допринесе за стабилно здраве.

Везни – Годишният хороскоп за 2019 показва, че това ще бъде една страхотна година, защото носи толкова много разнообразни неща. Това ще ви вдъхнови за по-нататъшно развитие. Бъдете готови за някои малки проблеми в началото на годината, тъй като ще има известни препятствия, но това не е нищо, което да не може да бъде преодоляно.
В професионалното поприще ще има спадове и успехи, така че ще трябва да приемете всички предизвикателства, които ще бъдат поставени на пътя ви. През януари ще имате затруднение при договарянето на нови проекти благодарение на квадратурата на Юпитер с Нептун. Ще изпитате известна несигурност, особено по отношение на финансовата част, която ще доведе до спиране и отлагане на преговорите за друг период. Това ще ви забави в осъществяването на важни планове.

Много неща ще ви изненадат. Лошо финансово решение или просто лошо влияние ще предизвикат дискомфорт на работното място. Не се паникьосвайте. Заемете се спокойно с решаване на проблема. За да се върнете на правилния път, ще трябва да пренаредите някои неща, което включва ново планиране. Въпреки трудния старт, стресът от финансовите решения ще ви мотивира да направите усилие и накрая да започнете да напредвате във всички области на живота. Доброто балансиране на финансите ще ви помогне да се справите добре в трудни времена, така че ще успеете да контролирате ситуацията.

loading...