22 август – Новолуние: Време за желания

Новолунието настъпи снощи в 21:31. Първите 24 часа са подходящи да напишем своите желания за месеца. Имайки предвид, че сме силно повлияние от затъмненията този месец, трябва да...

879 0

Новолунието настъпи снощи в 21:31. Първите 24 часа са подходящи да напишем своите желания за месеца.

Имайки предвид, че сме силно повлияние от затъмненията този месец, трябва да пазим хигиена на мислите си. И да внимаваме какво си пожелаваме. Защото може да се сбъдне. А както казал Оскар Уаилд „ На света съществуват 2 трагедии. Едната е да не получиш каквото си искал. Другата е да го получиш.“

Имайки предвид, че Меркурий е ретрограден в Дева, трябва да сме особено внимателни в детайлите. Да си пожелаваме само това, което искаме да ни се случи. Не това, което не искаме. Също да опишем желанията си. Кога са се сбъднали (дата, срок)? Кой е бил с нас (кой ни е помогнал)? Как сме се почувствали (назоваване на емоция)? И т.н.

Около 40 % от успеха на нашето желание се корени във визията за него. Как можем да имаме нещо в живота си, ако дори не можем да си го представим? Нека картината на успеха ни послужи за вдъхновение и мотивация.

Може да използваме ретроградния Меркурий в Дева да направим равносметка на желанията си от изминалите месеци. Кои от тях са се сбъднали? И кои не са? Какво ни донесоха сбъднатите желания?

Каква е причината да има такива, които не са се сбъднали? Имаме ли ясен план за тях? Работим ли върху тях? В какъв срок?

Понякога сбъднатите желания изискват жертви и воля от наша страна. Така че моментът е подходящ да помислим какво сме готови да жертваме в името на желанията си. И с какво повече не можем да правим компромис.

Примерно ако искаме да имаме щастлива връзка, но продължаваме да излизаме с обвързани партньори, по какъв начин работим за желанието си?

loading...