27 юли: Фаталната дата, която ще промени живота ни

Този период е много важен, защото ще ни предизвика с пълна сила и без никакви уговорки. Възможно е през това време да разкъсаме нещо много важно за нас....

685 0

Този период е много важен, защото ще ни предизвика с пълна сила и без никакви уговорки. Възможно е през това време да разкъсаме нещо много важно за нас.

Аспектите на планетите по време на лунното затъмнение казват, че това ще бъде много силен период и ще донесе много промени.

Лунното затъмнение на 27 юли ще донесе драстични промяни в живота на хората. За някои те могат да се окажат с абсолютно неочакван изход.

Очакват се промени не само в личен план, но и световни такива. Могат да са политически, икономически и дори планетарен катаклизъм, както твърдят някои астролози.

Затъмнението ще подчертае темата за свободата, реализацията на личността и желанието за развитие и напредък.

Повече от всичко то ще се отрази на кариерата на работещи хора.

Затъмнението ще предизвика някои нови аспекти, свързани с разширяването на нашите възможности и осъществяването на собствената ни творческа страна.

Лунното затъмнение на 27 юли може да доведе до взимане на опасни решения.

През този период, две седмици преди затъмнението и две седмици след това, хората ще въстанат срещу установените правила и ограничения.

Много от нас ще искат да прекъснат отношенията си. Да напуснат работа, за да се движат напред и направят нещо ново, защото усещат разпада на старите парадигми.

Възможно е да изплуват скривани тайни, които да станат очевидни за вашите очи.

Ако се питатате дали да действате, не е необходимо да правите нищо кой знае какво. Всички възможни промени ще настъпят, сами по себе си без дори да ги предизвиквате.

Непознатите сили на Вселена действат без да се съобразяват с нас. Ние просто ги следваме.

loading...