3 начина да се отървете от стреса веднъж и завинаги

Стресът може да ви убие. Няма нужда да се усмихвате: невидимите причини са не по-малко опасни от очевидните. Дълга, прогресираща болест, чийто синдроми са неясни, а симптомите трудно...

1065 0

Стресът може да ви убие. Няма нужда да се усмихвате: невидимите причини са не по-малко опасни от очевидните. Дълга, прогресираща болест, чийто синдроми са неясни, а симптомите трудно се откриват – ето с това може да се сравни стреса.

Ако не обръщате внимание на собственото си психическо състояние, рискувате всичко. Разрушената кариера ще е минималната цена, която ще платите за такава небрежност.

Но има и добри новини. Вие можете да прекъснете порочният кръг, в който много хора се въртят в течение на години. Прочетете внимателно тези три добри съвета – използвайте ги правилно и не казвайте, че не сме ви предупредили.

Потърсете помощ

Един от най-трудните етапи. На първо място – трябва да признаете своето състояние. Това не е лесно за повечето от нас. На второ място, трябва да се доверите на външен човек. Да споделите с приятел, че наистина не се справяте със стреса. Трябва ви някой , пред който най-малкото да разтоварите психиката си: голямата част от времето си вие отделяте за мисълта за стреса. Това е един порочен кръг, от който за да излезете трябва да ви помогне някой друг.

Вземете отпуск

loading...