3 неща, които трябва да направите до 22 септември

Под влиянието на енергията на Девата, астролозите съветват, че трябва да даде предимство на логиката вместо на емоциите. Също така, ще получите воля да си организирате живота до...

1009 0

Под влиянието на енергията на Девата, астролозите съветват, че трябва да даде предимство на логиката вместо на емоциите.

Също така, ще получите воля да си организирате живота до най-малките детайли с помощта на педантност и прецизност в работата и вярност в отношенията с хората около вас. Девите постоянно анализират и са много практични, затова и мнението Ви ще бъде в тази посока през този период.

Девите са внимателни и прецизни. Те се въздържат, разумни са и знаят как да контролират емоциите си. Всички неща ги правят с голяма доброта и скромност. Въпреки това, ако преобладават негативните страни на техния характер, тогава тези хора могат да станат твърде критични, дребнави, мързеливи, егоистични, скептични, заядливи и хипохондрични.

Девата е променлив знак, който се управлява от планетата Меркурий. Членовете на тази зодия най-добре се разбират с Телец, Козирог, Рак и Скорпион, докато Рибите перфектно ги допълват.

Сега, след като научихте повече за природата на тази зодия, прочетете съветите за следващите седмици, докато Слънцето ще преминава през съзвездието Дева …

1. Физически почистете жизненото пространство

loading...