3-те женски зодии, с които мъжете остават завинаги

Случвало ли ви се е да наблюдавате с възхищение и лека завист възрастна двойка, която се държи за ръце като млади влюбени? Сигурно сте си задавали въпроса как...

582 0

Случвало ли ви се е да наблюдавате с възхищение и лека завист възрастна двойка, която се държи за ръце като млади влюбени? Сигурно сте си задавали въпроса как така са успели да съхранят чувствата си толкова дълго време, въпреки всички перипетии, през които вероятно са минали? Е, може би причината се крие в звездите – според астролозите просто има жени, от които мъжете не си тръгват никога. Те дават усещане за постоянство и сигурност, притежават силни качества и чувствителна душа.

Такива жени са рядкост и когато един мъж ги открие, той не си позволява да ги напусне, защото просто знае, че по-добро от това няма да намери.Това са магнетични жени, чиято аура и сила са толкова мощни, че продължават да действат с пълна сила през годините. Ето с кои три зодии мъжете остават завинаги:

целувка

Телец

Добри домакини, артистични натури и женствени по душа. Жените Телци са истинско съкровище, но понякога могат да бъдат и много потайни. Те могат да докарат мъжете си до лудост само с няколко думи и да ги вбесят до краен предел. В същността си обаче жените от тази зодия са многогрижовни и са невероятно добри съпруги и майки. Те обичат да пътуват, което носи разнообразие във всяка връзка. Нежни и внимателни са, но когато лампите загаснат… стават истински лъвици. Съвкупността от много противоречиви качества действат като наркотик за мъжете, за това и те никога не си тръгват.

loading...