3-те зодиакални знака, които няма да спрат да те обичат

Все още търсиш любовта? Чудиш се дали следващата ти връзка ще продължи дълго? Не искаш повече да те нараняват? Истината е, че много хора се обичат, разделят се...

451 0

Все още търсиш любовта? Чудиш се дали следващата ти връзка ще продължи дълго? Не искаш повече да те нараняват? Истината е, че много хора се обичат, разделят се и откриват отново любовта. Част от теб ти казва, че трябва да продължиш напред и да спреш да мислиш за предишната си половинка. След някои връзки това ни изглежда невъзможно, защото след раздялата са ни оставили наранени и без никакви сили, но искаш отново да си с тях…

Все пак има обяснение защо това се случва и не е чак толкова лошо нещо. Целият образ на човека, който ни е наранил, е придружен и със спомени, които ни напомнят колко хубаво е било. Мислим си, че няма да намерим друго, защото връзката ни е била идеална. Фактът, че имаме такъв образ в главата си, не е нещо негативно, а показва, че и след раздялата, имаме сила да обичаме и да сме емоционални.

Не се обвинявай за края на връзката, но избягвай контакта с бившия си партньор. Не се питай какво би било. Прекарвай повече време с приятелите и със семейството си. Отнема време, но пък астрологията може да ти помогне. Има хора като теб, които искат дълготрайна и здрава връзка. Когато се влюбят, то е завинаги и са готови да дадат всичко от себе си. Ето и кои са те:

1. Овен

Овенът като огнен знак е страстен за всичко, с което се захване, както и за любовта. Любовта му е като магия и гори вечно.

Той е романтик, който се отнася към половинката си по най-правилния начин – за него тя е единствена. Овенът иска дълготрайна връзка, в която и двамата са честни и искрени.

loading...


Коментари