3-те зодии, които ще имат най-хубавия Свети Валентин

Свети Валентин наближава, а звездите вече са поставени, за да дадат незабравими мигове на някои знаци. Тези зодиакални знаци ще имат най-добър Свети Валентин, независимо дали са във...

1122 0

Свети Валентин наближава, а звездите вече са поставени, за да дадат незабравими мигове на някои знаци. Тези зодиакални знаци ще имат най-добър Свети Валентин, независимо дали са във връзка или не. Става въпрос за Лъв, Водолей и Риби. Рибата ще активира безусловната любов на Венера, докато Водолей ще гарантира, че нейната радост е широко разпространена навсякъде. Източникът на тази радост ще бъде Лъвът.

1. Лъв
На Свети Валентин, вие ще бъдете човекът, който осветява стаята. Вие ще искате да сте наясно какво точно правите там – съсредоточете се в разпространяването на радост, вместо в храненето на егото ви. Разкажете вицове. Накарайте всички да се смеят. Дайте много прегръдки и позволете на вътрешния огън да блесне ярко. Вашата компания се нуждае от вашата страст и енергия, за да може всеки да продължи напред в тези студени дни. Вие сте светлината, която убеждава всички за съществуването на слънцето.

loading...