3 знака, че ангелите ви напътстват

Обръщайте внимание на знаците около вас и благодарете на своите ангели за помощта и съветите, които те ви изпращат. Забелязвали ли сте присъствието на ангелите в живота си?...

11515 0

Обръщайте внимание на знаците около вас и благодарете на своите ангели за помощта и съветите, които те ви изпращат.

Забелязвали ли сте присъствието на ангелите в живота си? Какъвто и да е отговорът ви, уверявам ви, че вие със сигурност имате ангели, които макар и да са далеч от вас, ви придружават и защитават.

Вярно е, че понякога ангелите по вълшебен начин приемат физическа форма за да ни помогнат. Но като правило, ангелите работят „зад кулисите“, подтиквайки ви да се движите в правилната посока. Тяхната цел е да ви предпазят от неприятности, да ви насочат към оздравяване, да ви помогнат да получите най-много удоволствия, да намерите любов и душевно равновесие.

Ако все още не сте забелязали присъствието на ангелите в живота си, не се притеснявайте. Не толкова отдавна аз също така не ги забелязвах.

Това е така защото енергетиката на ангелите е много светла и чиста, а чeстотата на техните колебания е твърде висока. За да чувствате присъствието им, трябва да увеличите своята енергетика.

И аз съм нагледен пример за това, че да се научим да виждаме, да чуваме и да усещаме тези неземни същества, е напълно възможно.

За да се настроите да разпознавате признаците и помощта от нашите ангели, първото нещо, което трябва да направите, е да започнете да проявявате колкото е възможно повече внимание и да ги потърсите. Ангелските знаци могат да служат като своеобразен отговор на ваше искане за съдействие или те могат просто да се появят от нищото. По този начин ангелите искат да ви кажат, че ви обичат и подкрепят.

Забелязвали ли сте някога силует на ангел в облаците или в цветните лехи? Вероятно ви се е случвало да намирате монети и пера по пътя си?

Всичко това са най-честите признаци, чрез които ангелите ни разказват за присъствието си. Но има и много други. Обърнете внимание на трите най-основните признаци, които ни казват, че ангелите са тук сега:

1. Проблясъци на светлина

Ангелите са светли същества, така че те често изглеждат като трептяща светлина, която сте видели по време на медитация или в сънищата си. Те могат също така да използват кълба от светлина, дъга и снопове лъчи, като начин да привлекат вниманието ви и да ви уверят, че те са с вас и че сте на прав път.

2. Безгранично чувство на любов и хармония

Когато ангелите ви вземат на крилете си и в своите обятия- това е най-прекрасното, успокояващо и утешаващо чувство.

Случвало ли ви се е ,когато се притеснявате при вземане на решение, но когато премисляте опциите, изведнъж се изпълвате с усещане за хармония и спокойствие?

В своите медитации някога викали ли сте ангели и изпитвали ли сте в такъв момент чувство, което прониква от вътре? Ако това Ви се е случвало просто се отпуснете и се радвайте. Това е знак за присъствието на ангелите.

3. Чувство за разбиране на Вселената

Ангелите са пратеници на Бога. Ето защо, ангелската подкрепа е един от най-добрите начини да се уверите, че сте на правилен път, към постигане на вашата цел в живота.

Обръщайте внимание на знаците свише и благодарете на своите ангели за помощта и съветите, които те ви изпращат. Когато наистина започнете да улавяте най-фините сигнали на ангелското присъствие, вие лесно ще получите допълнителни знаци и помощ в живота.

Мелани Беклер

loading...