3 зодии, които ще почувстват любовта като гръм от ясно небе и ще бъдат щастливи с човека, когото обичат

3 зодии, които ще се радват на обрат в любовта. Те ще разберат какво е да отвърнат на чувствата им, след толкова много време. Телец Сякаш цял живот...

762 0

3 зодии, които ще се радват на обрат в любовта. Те ще разберат какво е да отвърнат на чувствата им, след толкова много време.

Телец

Сякаш цял живот над вас тегне проклятието на несподолената любов.

Винаги се влюбвате, готови да дадете сърце и душа за човека отсреща, но нещо все се случва и чувствата ви остават несподелени. Това е болка, която малцина могат да понесат по начина, по който вие успявате. Достойни сте за възхищение! А най-хубавото от всичко е, че не губите вяра и не зачерквате истинската любов… защото знаете, че тя ви чака някъде там. Може да се каже, че Съдбата е готова да ви възнагради за търпението и неволите и това ще се случи много скоро. Човекът, който е обзел сърцето и мислите ви изглежда като невъзможна мечта, която никога няма да може да сбъднете. Остава още малко време, докато търпението ви се възнагради. Обектът на вашите чувства ще започне малко, по малко да осъзнава, че във ваше лице вижда много повече от това, което е виждал преди. Ще прогледне за същността ви и общите неща, които имате помежду си. Ще се запали искра, която никой няма да може да изгаси. Защото понякога за истинската любов е нужна търпение. След това… всичко е приказка недописана. Бъдете спокойни, всичко ще се нареди.
Лъв

loading...