3 зодии, на които май ще донесе много пари

Ако се окажете в този списък, използвайте май до максимум, тъй като той ще ви донесе много големи възможности в областта на финансите и работата. Не пропускайте шанса...

2255 0

Ако се окажете в този списък, използвайте май до максимум, тъй като той ще ви донесе много големи възможности в областта на финансите и работата. Не пропускайте шанса си този месец и банковата Ви сметка ще бъде пълна с пари …

1. Близнаци

Още в началото на месеца, Близнаците ще получат нова доза творчество, така че всички тези, които работят с естетика, наслада или в кариерата свързана с деца, ще имат много голям успех до 15 май. От друга страна, те ще срещнат и няколко бизнес предложения и планове, които могат да променят живота им.

От 6 май до 18 май Венера и Марс ще създадат добри аспекти на своята астрологична сфера на финансите. След това Близнаците могат да преговарят за някои тайни дела или да постигнат голям успех, свързан с депозити, заеми и подобни сфери на финансиране.

Също така през този период Близнаците ще могат да изплатят стари дългове и да уредят всички задължения, които имат. Ето защо този период трябва да бъде възможно най-дисциплиниран с пари, за да започне спестяване за в бъдеще.

Около 24 май, когато Венера влезе в знака, те ще се чувстват много по-добре и по-спокойни, така че парите ще започнат да идват при тях. Най-добрите приходи ще бъдат от област, свързана с комуникация или транспорт или чрез онлайн работа.

2.

loading...