3 зодии ще превземат май-Ще бъдат във вихъра си!

Много препятствия ще срещнат Раците по пътя си, но с трудолюбие и проява на характер, ако не отстъпят, месецът ще стане най-продуктивният за годината. Не спирайте пред опасностите, направете...

723 0

Много препятствия ще срещнат Раците по пътя си, но с трудолюбие и проява на характер, ако не отстъпят, месецът ще стане най-продуктивният за годината.

Не спирайте пред опасностите, направете необходимото и ги преодолейте.

Човекът, в който ще се влюбят Раците, ще се наложи да го отнемат от съперник. Ще се наложи да проявят цялата си решителност, но това с което биха се сдобили, ще промени целия негатив от преодоляването на трудностите, т.е. битката си заслужава.

С парите – няма да им е напрегнато, но за голям успех е рано да говорим. За получаването на голям доход трябва още много да направят и да изменят в своята работа и в живота си. На първо място Раците трябва да се откажат от немалкото ненужни харчове. Този месец е добър за малка почивка и лечение на хроничните болежки, да направят диагностика и да се постараят да излекуват тези заболявания, които ги мъчат от доста време и се обаждат периодично.

2. Скорпион

loading...


Коментари