30 000 долара и едно денонощие за добра кауза (видео)

Банките обикновено  биват обвинявани (при това -основателно) за прекомерен комерсиализъм и пренебрежение към нуждите на клиентите. TD Bank опровергава  този стереотип, след като за един ден похарчи 720...

340 0

Банките обикновено  биват обвинявани (при това -основателно) за прекомерен комерсиализъм и пренебрежение към нуждите на клиентите. TD Bank опровергава  този стереотип, след като за един ден похарчи 720 000  долара за добри дела.

TD Bank  абсолютно безплатно (като  подарък), разпредели на 24  свои клиенти по 30 000 долара за проекти за подобряване на условията на живот на мястото, където   живеят. Главното е : филантропите трябва да се вложат в рамките на 24 часа. Добрите дела трябва да се извършат днес, точно сега, а не след  месец или седмица, обясниха тези кратки срокове банкерите.

Вълна от добри дела се разпространи в  Съединените щати и Канада. Те не са всичките глобални, но винаги  променят живота на другите към по-добро. Така  Майкъл от градчето Лондон в Онтарио, който вече 18 година е прикован в  инвалидна количка, помогна на съседката си да изгради рампа, за която преди не е имала пари.

Сега жената, която четири години не е напускала  апартамента, вече може да излиза навън.

loading...