4 неоспорими доказателства, че Рибите са най-трудната зодия за разбиране

Рибите са дванадесетия и последен знак в зодиака. Най-силните им страни са състрадание, интуиция, независимост, мъдрост и уникална артистична страна. Сред слабостите им се нареждат неувереността им, предпочитането...

949 0

Рибите са дванадесетия и последен знак в зодиака. Най-силните им страни са състрадание, интуиция, независимост, мъдрост и уникална артистична страна. Сред слабостите им се нареждат неувереността им, предпочитането да избягат от реалността и прекалената им емоционалност.

Рибите са наричани мечтателите на зодиака. Те използват блясъка и въображението си, за да избягат от реалността, когато са се сблъскали с нея и не я харесват. Като последната зодия, единадесетте предходни индиректно придават на Рибите различни характеристики. Това обяснява вродената им нерешителност и постоянните вътрешни борби със самите себе си. Те могат да бъдат най-обърканите и трудни за разбиране хора, които познаваш. Ето няколко причини за това:

Прекалено съпричастни са

Тяхната интуитивна и въображаема природа ги е дарила със силно чувство за съпричастност, което може да бъде нож с две остриета. Могат лесно да объркат емоциите на другите със собствените си. Това поражда огромно напрежение в тях и така започват да пренебрегват собствените си чувства. Смущението може да бъде много голямо и да ги изпрати във въображаем свят.

Много са независими

loading...