4-те най-трудни за обичане мъжки зодии

Няма идеални мъже, нито пък жени, но в зодиака има някои знаци, които, освен положителните си качества имат редица характеристики, които показват, че те са трудни за обичане....

1109 0

Няма идеални мъже, нито пък жени, но в зодиака има някои знаци, които, освен положителните си качества имат редица характеристики, които показват, че те са трудни за обичане. С тях романтиката, връзката и семейството, могат да бъдат един сложен процес.

Вижте кои са те, споделиха колегите от az-jenata.bg.
Мъжът Дева

Мъжът Дева има много качества, но и отрицателни черти на характера, което ги прави трудни партньори. Техните изключителни умствени способности граничат с комплекс за малоценност, лоялността – с патологична ревност, толерантността – с изключителна степен на обидчивост.

С такъв партньор любовната връзка е сложна и половинката му трябва постоянно да изглажда острите ъгли в рязко критични ситуации. Най-сложни са взаимоотношенията, в които и двамата партньори са родени под знака на зодия Дева.

Като майстори на аналитични изследвания, те са способни да се привързват помежду си с неоспорими аргументи, претенции и обвинения. Мъжът Дева е прекалено чувствителен към всякакви съмнения относно партньорите и съвместимостта с тях, което прави този знак лидер сред ергените.

Хармонична връзка биха могли да имат с представителки на зодия Козирог, Рак, Скорпион и Телец. Но със Стрелец и Овен, любовта им е изправена пред сериозни изпитания.

Мъжът Козирог

На първо място е изключително трудно да се изградят любовни взаимоотношения с мъж Козирог.

Разбира се, представителите на зодията създават семейства, но заемат ролята на пазач или тиранин. Избират за половинки жени, от които ще имат най-голяма полза и създаващи им най-малко проблеми.

Козирозите са алчни за комплименти и похвали, но не и да бъдат критикувани, тъй като са твърде горделиви. По-скоро те са постоянно критикуващата половинка.

Разбира се, някои мъже Козирози са доста чувствителни, но тази им черта на характера не се проявява там, където трябва, например в това да утешат любимата си.

loading...