5 истини, които трябва да знаеш, ако обичаш жена Рак (при това написано от Рак)

Ракът обикновено има репутация на чувствителен и емоционален, но все пак заслужаващ доверие зодиакален знак. Тази зодия обаче има много други качества, особено когато става дума за любовни...

719 0

Ракът обикновено има репутация на чувствителен и емоционален, но все пак заслужаващ доверие зодиакален знак. Тази зодия обаче има много други качества, особено когато става дума за любовни взаимотношения.

Да, нашата срамежливост (или екстровертна интровертност) може да провали срещите ни, но когато става дума за любов, Ракът е или най-сладкият, който някога ще срещнеш… или най- лудият!

Ето пет неща, които мъжете трябва да знаят, ако любимата им е зодия Рак:

1. Анализираме всичко

Най-накрая сме на среща с горещия тип, който държим под око от известно време, само за да психоанализираме всичко, което излиза от устата му (понякога без наистина да чуем и дума от това, което казва). Наистина сме внимателни, когато искаме да бъдем! Също така, флиртуването с нас чрез писане на съобщения може да бъде наистина секси или абсолютно най-лошото нещо. Не сме виновни, че вашите емотикони ни карат да се държим като детективи. Какво означава емотиконата на пингвин например?

2. Често се сърдим за глупави неща

Признаваме, че не обичаме да бъдем смятани за емоционални, въпреки че определено това е истина. Всъщност, бившият ми би могъл да потвърди факта, че аз съм КРАЛИЦАТА на мълчаливата манипулация (ох!). Когато Ракът се чувства наранен или разстроен, ще разбереш: или ще се скрие в черупката си, или ще е превъзбуден. Но не го вземай присърце – това е просто необмислена реакция, за да се предпазим от болката.

loading...


Коментари