5 неща, които жените смятат за привлекателни за мъжете, но това не е така

Понякога си мислим, че вършейки едни или други действия, увеличаваме шансовете си да ни хареса противоположния пол. Но в някои случаи това е голяма заблуда. Единственото нещо, което...

689 0

Понякога си мислим, че вършейки едни или други действия, увеличаваме шансовете си да ни хареса противоположния пол. Но в някои случаи това е голяма заблуда.

Единственото нещо, което ще постигнем е точно обратния ефект. Кои са тези неща?

1. Алкохол

Понякога жените си мислят, че градусите им добавят точки в очите на мъжете. В действителност, в повечето случаи всичко е точно обратното. Чашите вино или халби бира, изпити от жената в присъствието на мъж с цел да направи впечатление на модерна, разкрепостена и съблазнителна, не е добра идея.

И най-вече никога не трябва да пиете алкохол само за това да впечатлявате и да очаровате. Да сте трезва е много по-секси!

2. Детски глас

Много често жените в присъствието на мъже превръщат своя глас (понякога дори „автоматично“) в по-висок, момичешки. А в своите изказвания включват много думи с умалителни наставки, мислейки, че това ги прави сладки красавици. Трябва да припомним, че този начин на говорене не се счита за привлекателен от мъжете – напротив, те считат това за инфантилно и досадно.

3. Много парфюмерия

По въпроса за използването на аромати следва да се ръководите от принципа „колкото по-малко, толкова по-добре“. Твърде много количество „задушаващ“ аромат, който може да се усети отдалеч, никога не се възприема като нещо атрактивно, вълнуващо и съблазнително.

4. Носене на неудобни обувки

Високите токчета, разбира се, придават на всяка жена чар, женственост – при условие, че тя е в състояние да ходи в тях красиво. Ако на токчета се чувствате зле, много неудобно, най-вероятно няма да успеете да скриете това.

Това ще забележи всеки мъж. Нещо повече – много от тях открито ще се присмиват на неудобната походка на момичетата и дамите, които очевидно не могат да се справят с ходене на високи токчета, но се опитват да направят трайно впечатление.

5. Нецензурни модерни думички

От това правило има никакви изключения. Псувни и „пикантни“ модерни думички в устата на жените (особено младите), опитващи се да изглеждат като мъжки момичета, за мъжа никога няма да звучат привлекателно, нещо повече – те са в състояние много ефективно да отблъснат всеки мъж.

С такава лексика няма да се превърнете в силни и уверени, а по-скоро във вулгарни и не умеещи да се контролират жени.

loading...