5 неща, които жените смятат за привлекателни за мъжете, но това не е така

Понякога си мислим, че вършейки едни или други действия, увеличаваме шансовете си да ни хареса противоположния пол. Но в някои случаи това е голяма заблуда. Единственото нещо, което...

843 0

Понякога си мислим, че вършейки едни или други действия, увеличаваме шансовете си да ни хареса противоположния пол. Но в някои случаи това е голяма заблуда.

Единственото нещо, което ще постигнем е точно обратния ефект. Кои са тези неща?

1. Алкохол

Понякога жените си мислят, че градусите им добавят точки в очите на мъжете. В действителност, в повечето случаи всичко е точно обратното. Чашите вино или халби бира, изпити от жената в присъствието на мъж с цел да направи впечатление на модерна, разкрепостена и съблазнителна, не е добра идея.

И най-вече никога не трябва да пиете алкохол само за това да впечатлявате и да очаровате. Да сте трезва е много по-секси!

2. Детски глас

Много често жените в присъствието на мъже превръщат своя глас (понякога дори „автоматично“) в по-висок, момичешки. А в своите изказвания включват много думи с умалителни наставки, мислейки, че това ги прави сладки красавици. Трябва да припомним, че този начин на говорене не се счита за привлекателен от мъжете – напротив, те считат това за инфантилно и досадно.

3. Много парфюмерия

loading...