5 причини да се държиш грубо и просташки с жените

Да си кавалер не само че не е модерно, но никога не и било ценност по тези географски ширини. Въпреки това имаме щастието да познаваме умни, хубави, възпитани,...

1102 1

Да си кавалер не само че не е модерно, но никога не и било ценност по тези географски ширини. Въпреки това имаме щастието да познаваме умни, хубави, възпитани, добри, свестни и съответно сексапилни мъже, които знаят как да подходят към една дама, независимо от ситуацията. Да са живи и здрави.

За жалост обаче, под път и над път човек се сблъсква и с онзи, другия тип същества. Типичният нещастен грубиян, който приема женското създание като някаква особена заплаха за личността си, където „личност“ е силно казано.

Все ще се намери кой да те изпсува заплашително с всичките си минимум 50 кила над твоите. Ако е малко по-образован пък, ще се заяде с теб ехидно, както правеше злобната ти съученичка Пипи от втория чин вляво в основното, когато си харесвахте едно и също момче.

Много хора бъркат съдържанието на бельото си с това да имаш топки. Оттук произхождат различни отклонения в поведението на човек, често изразяващи се в прояви на вербална и друга агресия.

Ето пет от хилядите тревожни причини, поради които, ако си мъж, би могъл да се държиш грубо и просташки с една жена:

Жените те плашат

Като видиш хубава жена, проявяваш симптоми на тежка личностна криза, понеже цял живот никоя не ти е обърнала никакво внимание, камо ли вързала, въпреки вехтите ти и жалки опити за спечелване на интерес. Е, по случайност си имал една връзка, съответно – голямата ти любов, но тя те е зарязала, заради някой по-кадърен и потентен от теб, което тотално те е довършило.

Сега мразиш всички жени, мислиш си, че това, че са красиви, означава, че са тъпи. Луд сексист си, защото си страхлива патка. Ето защо си склонен да се държиш като свиня с невинни случайни момичета.

Липсва ти женска ласка

Това вече се подразбира от точка едно. Напрежението, което ти се трупа в следствие на липсата на активен интимен живот, съвсем естествено избива в агресия. Когато видиш бедро, това те ентусиазира моментно, но те потиска дълбоко за по-дълъг период от време. Тъй като още по-болезнено ти напомня, че нямаш успех с жените.

Получава се затворен кръг, в който крайната ти неспособност да реализираш нормално, дори чисто формално общуване с човек от женски пол, те подтиква към още по-отвратително поведение, а то от своя страна още повече те отдалечава от потенциален контакт. Мъката ти е пълна.

loading...


Коментари

1 comment

  1. mmaca Отговор

    Най-после истинска жена, а не слугиня и смачкана подлога тичаща след смръдльовците и най-после някой да им го каже и на тях, обикновено те са вечно плюещите по жените за каквото и да е било, по какъвто и начин да е.