5 Признака, че сте предопределени да бъдете заедно

Да бъдеш лудо влюбен е едно от най-магическите преживявания в живота ни. Въпросите възникват, когато срещнете някой друг: Да се впуснете в романса или не? Той / тя...

1657 0

Да бъдеш лудо влюбен е едно от най-магическите преживявания в живота ни. Въпросите възникват, когато срещнете някой друг: Да се впуснете в романса или не? Той / тя единствения ли е или не? Съвместими ли сме? Може ли това да  бъде сродната ми душата?

Ето петте знака, че вие сте предопределени да бъдете заедно:

1. Можете да бъдете уязвими.

Когато си позволите да се разкриете и да се отворите към света, вие започвате да живеете автентично. Ставате истински. Има красота в приемането на собствените недостатъци и тези на някой друг. Да разкриете историите си един на друг е освобождение. В тази уязвимост истинската любов процъфтява. Ако можете да споделите и душата си и да бъдете себе си без да се чувствате разглеждан под лупа или критикуван, този човек,  с когото го правите е вашият пазител.

„Какво се случва, когато хората отворят сърцата си? Те стават по-добри. „~ Харуки Мураками

2. Уважавате се един друг.

Взаимната признателност и изисква зряла степен на доверие и уважение. Уважението изисква честност. Най-истинската форма на любовта е в това как се държите с другия в една връзка. При такова уважение можете да споделяте неща, които не бихте казали на никого. Уважението е заслужено. Когато сте във връзка, която ви осигурява безопасност и сигурност, значи сте намерили своята половинка.

– В мига, в който поставите някого на пиедестал, той ще гледа на вас отгоре. Номерът е да се уважавате еднакво. “ Тереза Мъмърт

3. Не сте ревниви.

loading...