5-те зодии, които никога не остават приятели с бившите си

Всеки приема раздялата по различен начин – някои по-лесно, други доста по-трудно. Тези, за които това не е толкова тежко изпитание, често притежават таланта да останат приятели с...

590 0

Всеки приема раздялата по различен начин – някои по-лесно, други доста по-трудно. Тези, за които това не е толкова тежко изпитание, често притежават таланта да останат приятели с бившата си половинка. Как стоят нещата обаче при хората, за които да преодолеят края на любовната си връзка е трудно и мъчително? Едно е сигурно – те не могат даже и да си представят да поддържат приятелски отношения с човек, който е заемал огромна част от живота, сърцето и… леглото им.

1. Овен

Овните имат изключителното желание за конкуриране и състезаване с другите и това не им позволява да останат в приятелски отношения с предишните си партньори, защото постоянно се съревновават кой от тях ще се справи по-добре след раздялата и кой кого ще преживее първи, независимо каква любов са имали. Не е проблем да са приятели с бившите си в социалните мрежи, за да наблюдават свободно кой какво прави и къде е, но да излизат, за да пият кафето си заедно и да си приказват като първи приятели – невъзможно. За да не са катастрофални последиците, по-добре да стоят далеч един от друг, след като всичко между тях е приключило.

2. Лъв

Представителите на зодия Лъв обожават да бъдат обожавани и за тях безмислено да се мотаят наоколо с човек, който всъщност вече обожава някой друг. Освен гордостта и безкомпромисността им към всички дръзнали да не го одостоят с нужните внимание,чест и почитание, те са страшно злопаметни и упорити. Ако са ги обидили по някакъв начин, особено в любовен аспект, няма нещо на Земята, което да накара Лъвовете да погледнат на бившите си като на приятели и да общуват безпроблемно с тях. Има малка вероятност това да се случи, само ако човекът отсреща поднесе най-огромните си и горещи извинения към Лъвовете, но в противен случай е невъзможно.

3. Скорпион

loading...


Коментари