5-те зодии, които са най-склонни към изневяра

Основната причина за изневярата е липсата на емоционална близост между партньорите – когато любовта вече си е отишла или във връзката има сериозна криза. Много хора, въпреки че...

823 0

Основната причина за изневярата е липсата на емоционална близост между партньорите – когато любовта вече си е отишла или във връзката има сериозна криза. Много хора, въпреки че са недоволни от връзката си, не събират смелост да я прекратят, а се впускат в изневяра, надявайки се, че тя ще ги направи поне малко щастливи.

Днес ви представяме 5-те зодии, които са най-склонни да останат във връзка повече от необходимото и в крайна сметка да изневерят. Нека представителите на тези зодии не ни се сърдят!

1. Рак: Кралят на емоционалната изневяра

Раците са много емоционални и отговорни личности. Те са лоялни и жертвоготовни, когато става дума за приятелите и семейството им, но в любовта нещата стоят по друг начин. Ако Ракът не усеща достатъчна близост с партньора си, ако вижда, че не го разбират, той може да потърси разбиране на друго място. Ракът не изневерява заради тръпката, той изневерява, когато се чувства неразбран и недооценен.

2. Рибите: Фантазии са по-хубави от реалността

Рибите са много креативни и артистични, те имат богато въображение и обичат да си фантазират. В някои случаи, когато реалността е твърде разочароваща, Рибите започват да се затварят все повече в измисления си свят и накрая решават да превърнат фантазиите си в реалност. Тъй като хората от този знак са доста състрадателни, една изневяра ще ги накара да се почувстват страшно виновни и за известно време са много мили към партньорите си. Когато обаче досадната реалност отново им дотегне, Рибите отново са готови да изневерят и да сбъднат някоя своя фантазия.

А защо просто не си тръгнат? Защото ги е страх да не наранят чувствата на другия! Каква ирония, нали?

3. Лъв:  Всичко в името на вниманието

Когато Лъвът не получава достатъчно внимание от половинката си, той не се свени да го потърси някъде другаде. Тези хора много държат на страстта, на тръпката и приключението, ако усетят, че другият ги приема за даденост и вече не е толкова запленен от тяхната особа, те ще направят всичко възможно, за да го пленят отново. Готови са дори да създадат излишни драми само и само да им обърнат внимание. Затова често животът им прилича на латино сериал!

loading...