5 знака, че трябва да се бориш за връзката си

Не, това не е краят. Всички сме били там. Всички сме се чудили дали си заслужава да спасим връзката си. Спомням си как се опитвах да си представя...

1354 0

Не, това не е краят. Всички сме били там. Всички сме се чудили дали си заслужава да спасим връзката си.

Спомням си как се опитвах да си представя какъв би бил живота ми без него. Правех го всяка вечер, докато се прибирах от работа, но в мига, в който погледнех в дълбоките му и сини очи, знаех, че трябва да се боря за него. Карахме се, спорихме, драматизирахме, но имаше една специална връзка между нас, която не ни позволяваше да си тръгнем един от друг.

Макар и понякога да изглежда така, сякаш нищо не може да спаси връзката, това може да е само привидно. Всичко изисква време, но как да знаеш дали ще има резултат? Ако откриеш тези знаци в твоята връзка, то ти определено трябва да се бориш за нея:

1. Когато си представиш бъдещето, виждаш и половинката си в него

Имам много конкретни планове за бъдещето. Когато затворя очи, виждам местата, които искам да посетя, а неговото лице е винаги там. Където и да съм не си струва, ако той не е с мен и не мога да споделя преживяванията си с него.

Успехът не би бил същия, ако партньорът ти не е там, за да е до теб.

2. Все още се наслаждавате на нещата, които правите заедно

Трябва да призная, че едно от най-хубавите неща е, когато намериш човек, с когото е приятно и да си мълчите, когато сте заедно. Харесва ми, когато останем сами, когато пием кафе, когато гледаме филм. Това е едно от нещата, които ме спира. Това е част от причините да не си тръгна.

3. Не можеш да понесеш, че той ще има друга

loading...