6 двойки зодиакални знаци, които нямат бъдеще заедно

Нито един човек не се влюбва в зодията на другия, а в самия човек. Това е безспорен факт. Въпреки това, съществуват връзки, които, без значение колко бурни и...

1303 0

Нито един човек не се влюбва в зодията на другия, а в самия човек. Това е безспорен факт.

Въпреки това, съществуват връзки, които, без значение колко бурни и красиви са били в началото, след известно време се разпадат поради зодиакалните различия между двамата партньори. Ето кои са 6-те двойки зодиакални знаци, които нямат бъдеще заедно от астрологическа гледна точка.
Овен и Дева невъзможна зодиакална комбинация

Девата е последователна и организирана, а Овенът импулсивен и емоционален. Девата постоянно ще прави опити да променя Овена, но той няма да позволи да му се бърка в живота, защото обожава своята свобода. Овенът иска да бъде в центъра на събитията, да се движи, да скача, да пътува; Девата пък предпочита спокойствието.

Телец и Стрелец
Телецът обича да притежава човекът, в който е влюбен. Стрелецът обаче не би позволил такова нещо, защото е твърде свободолюбив. Телецът иска да управлява Стрелец и обожава домашната атмосфера, а Стрелецът държи на своята независимост и е доста екстремна натура.

loading...