6 неща, които показват, че Той не е готов за връзка

1. Усещаш, че не можеш да му вярваш – казва едно, а прави друго; дава ти обещания, които не изпълнява; твърди, че е до теб, а не усещаш...

867 0

1. Усещаш, че не можеш да му вярваш – казва едно, а прави друго; дава ти обещания, които не изпълнява; твърди, че е до теб, а не усещаш подкрепата му, когато ти е нужна.

2. Избягва да определя връзката ви като връзка – дразни се, когато говориш, че сте двойка и искаш от него да се държи като част от двойка; избягва да демонстрира, че е мъжът до теб; отклонява разговорите за бъдещето ви…

3. Пристрастен е към нещо – и това нещо може да е всичко: усещането, че може да има всяка жена (затова се чувства длъжен да спечели вниманието на всяка жена); чувството за лична независимост (затова се отдръпва и поставя стени, в момента, в който усети, че много се е приближил); желанието всичко да става по неговия начин (затова отказва да прави, каквито и да било компромиси, но самият изисква такива…)

4. Държи се с теб като с любовница, а не жена – ухажва те, извежда те, купува ти неща, но, когато наистина искаш да сте заедно, да планирате почивките си заедно, просто… да бъдете заедно, си намира всевъзможни извинения, за да не бъде с теб.

loading...