6 признака, че вашият ангел-пазител се опитва да ви предупреди за нещо

Имали  ли сте някога чувството, че някой ви гледа, макар и да знаете, че наоколо няма никой? И че  често на въпроса, който си задавате мислено, изведнъж получавате...

7005 1

Имали  ли сте някога чувството, че някой ви гледа, макар и да знаете, че наоколо няма никой? И че  често на въпроса, който си задавате мислено, изведнъж получавате отговор, който не би ви хрумнал?
Aнгeлитe ca дyxoвни cъщecтвa, вибpиpaщи нa paзличнa чecтoтa oт нac xopaтa, ĸoитo ce нaмиpaмe във физичecĸия cвят. Teзи дyxoвни вoдaчи винaги ce oпитвaт дa pъĸoвoдят дeйcтвиятa ни в пpaвилнaтa пocoĸa и дa ни пoдxвъpлят миcли, ĸoитo биxa мoгли дa бъдaт oт пoлзa зa нac. Гoтoви ли cтe дa пoвяpвaтe, чe нaиcтинa имa cили нa Cвeтлинaтa, ĸoитo ce oпитвaт дa cпacят чoвeчecтвoтo oт coбcтвeнитe мy cтyдeни и paзpyшитeлни pъцe? Зaбeлязвaтe ли нeщa, ĸoитo пoвeчeтo xopa чиcлят ĸъм гpaфaтa нeoбичaйнo?

Това са  6 признака, че  ви дават сигнали от другата страна на реалността:

1. Помните вашите сънища и те са много изразителни

Духовният свят често ни  изпраща съобщения чрез сънища. Ако животът ви  трябва да се промени, можете да получите знак в сън. Това е сценарий, символи, които със сигурност няма да останат незабелязани. Не е необходимо да търсите  в обикновените съновници, ако сте имали сън, на който се радвате   вътрешно, или обратното, студени  тръпки ви налазват само като се сетите за съня.

Когато спите астралният свят става достъпен. Всичките ви убеждения остават в  действителността, и вие ставате по-възприемчиви в други сфери. Неземните същества и техните послания ще се явяват в  образи, които ще  запомните.

2. Вашите  5 сетива се изострят

Чувствате чрез обоняние, осезание, вкус, зрение и звук  своята картина на реалния свят. Иреалният ще издаде звуков сигнал, така че да  разберете всичко – тази миризма или звук не може да се появят на това място, може да е миризмата на конкретно цвете или трева, восъчни свещи или конкретен аромат.

Това може да е звън в ушите. Можете да забелязвате с  периферното си зрение фигури и тяхното движение. Не се страхувайте, а  продължете да слушате, да бъдете открити и  гледайте, като задавате въпроси.

3. Появяват се проблеми в  електрониката и елуредите

Знаци от „горе“ или от паралелен свят,  могат да бъдат изразени и така. Ние сме направени от материя, а  електроенергията  – това са вълни, които могат да бъдат връзката между нашите светове. Ако колата ви не запали, а  всичко е наред със запалването, е вероятно, че вашият силен ангел –  пазител просто не ви пуска  в момента на  пътя.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Валентина Отговор

    Аз живея по Божия воля аз го усещам и не се мъча даже да разбирам нещата постоянно като вървя по пътя виждам кръст по форма на стъпка от кал или от две клонки и знам че има горе кой да ме пази