6 признака на женската изневяра

Смята се, че ако мъжът изневерява, жена му ще разбере за това последна. Мъжете в тази ситуация често въобще и не научават. Това е така, защото по-силният пол...

2484 0

Смята се, че ако мъжът изневерява, жена му ще разбере за това последна. Мъжете в тази ситуация често въобще и не научават. Това е така, защото по-силният пол е по-малко внимателен към детайлите. Събрахме за вас 6 явни признака на женската изневяра.

Рязка промяна на интересите

Ако вашата половинка винаги се е отнасяла с безразличие към футбола, а след това изведнъж стане експерт в тази област или ревностен запалянко- замислете се.

Промяна на вкусовете

Ако след няколко години съвместен живот, вашата жена изведнъж забелязва, че колата ви не е толкова удобна, а някои вещи са излезли от мода – обърнете внимание. Особено ако вашата съпруга никога не е разбирала нищо от коли, а преди няколко седмици е считала тези вещи за много удобни и стилни.

Смяна на имиджа

Съпругата ви изведнъж се пребоядисва и сменя прическата си? Или е започнала диета и вече е свалила 5-6 килограма? Внимавайте. Това е един от признаците на женската изневяра.

loading...