6-те зодии, които ще изживеят Голямата любов до края на лятото

Лятото е сезон, който просто ни подтиква да изразим чувствата си, да открием себе си, да се забавляваме и живеем за мига. Какво по-добро време от лятото, за...

1092 0

Лятото е сезон, който просто ни подтиква да изразим чувствата си, да открием себе си, да се забавляваме и живеем за мига. Какво по-добро време от лятото, за да се влюбиш истински? Точно това обещават звездите за цели 6 знака от зодиака.

Ето кои са зодиите с най-голям шанс за любов това лято :
Овен

Бъдете себе си и покажете, че сте открити и общителни – такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Вярвайте в себе си, в качествата си и не се съмнявайте, че притежавате достатъчно качества, за да може някой да ви обикне истински. Правилния за вас човек може да търсите в лицето на близък приятел. Не е тайна, че любовта се крие там, където има история…

Телец

Мечтаете от години за грандиозната любов, която ще дойде и ще преобърне света ви. Не се отчайвайте, съвсем скоро ще се появи много специален човек, който ще ви припомни, че любовта не е забравено чувство и ще ви понесе на крилете на чувствата. Летен романс на морето ще завърши с прекрасна връзка, която надминава и най-смелите ви мечти. Гответе се да се преместите в друг град по любов. И защо не? Не знаете какви успехи ви чакат там.

Лъв

Не трябва да сте мнителни и да подхождате с подозрение към хората около вас. Близките ви ви мислят единствено доброто, а когато говорим за любов, просто искат да бъдат с вас. Затова не отхвърляйте с лека ръка покани за срещи, опознайте човека, преди да го съдите. В началото на август ще сте изправени пред дилема дали да изберете сигурното или новото и вълнуващо начало. Бъдете авантюристи и послушайте сърцето си. То ви казва истината.

loading...


Коментари