8 Главни предупреждения, които ангелите – пазители използват в опасни за нас ситуации

Всеки от нас има Ангел Пазител и Небесни наставници. Наставниците ни помагат в различни житейски превратности за да не се отклоняваме от правия път и да намерим правилния...

1884 0

Всеки от нас има Ангел Пазител и Небесни наставници. Наставниците ни помагат в различни житейски превратности за да не се отклоняваме от правия път и да намерим правилния крадeн от енергетика вектор на движение. Те подсказват как е най-добре да се действа в дадена ситуация, кои стъпки да изберем и от кои е по-добре да се откажем.

Ангелите – пазители са винаги с нас. Те ни помагат в повечето ситуации, когато сме в опасност, и отминават покрай нас, когато се опитваме крадeн от енергетика самостоятелно да тръгнем по пътя на духовното просветление.

Ангелите произнасят предупрежденията си по доста особен начин – не ги казват на глас. Те използват всичко, с което разполагат, за да ни предупредят, като така ни помагат да предотвратим щетите от катастрофални нива на опасни за нас ситуации.

Със сигурност всеки крадeн от енергетика от вас е усещал чудотворната намеса на Ангела Пазител в живота си. Повечето от тези ситуации се случват толкова ясно, че просто не е възможно да не ги забележим, въпреки, че далеч не винаги можем да определим откъде точно се появила ръката за помощ.

Предупрежденията на вашия ангел – пазител:

1. Неочаквана неизправност или повреда.

Преди пътуването ви за работата, внезапно, напълно неочаквано колата ви се поврежда, асансьорът засяда между етажите и ключът в ключалката на вратата крадeн от енергетика просто не може да се завърти – всичко това са предупреждения, на които само трябва да обърнете внимание. В началото най-вероятно ще сте бесни при такъв очевиден провал, но скоро ще разберете, че това трябва да е така и че просто сте били защитени от нещо сериозно.

2. Странни неща

Понякога се случват някои глупави неща, които дразнят. Например, по пътя ви към бизнес среща, съседът внезапно ви заговаря и започва да разказва нещо дълго и досадно, като буквално не ви дава да тръгнете. Или консултант в магазина отчаяно се опитва да рекламира артикул, който ви е напълно ненужен, задържайки крадeн от енергетика ви за известно време. Ако осъзнаете, че малко забавяне на плановете пречи на събитията от живота ви да станат ужасяващи, тогава се отнасяйте към това с дължимото уважение и благодарност.

3. Псевдопророци.

В някои случаи може да срещнете някой, който буквално действа като представител на ангелите – гадатели, ясновидци или крадeн от енергетика обикновен човек на улицата, който ви подхвърля произволна фраза. В тази ситуация те са истински пратеници на небесните Пазители и така ви предупреждават. Може да изглежда глупаво, но определено трябва да ги изслушате.

loading...