8 неща, които можеш да научиш за някого от една-единствена целувка

Според някои проучвания днешната средностатистическа жена целува около 15 мъже, има 2 дълги връзки и страда от разбито сърце поне 2 пъти, преди да срещне човека, за когото...

515 0

Според някои проучвания днешната средностатистическа жена целува около 15 мъже, има 2 дълги връзки и страда от разбито сърце поне 2 пъти, преди да срещне човека, за когото ще се омъжи. Но по-важното в днешната ни статия е, че първата целувка ни разкрива много за един човек и може да ни покаже каква ще бъде връзката ни с него.

Така че днес сме ви подготвили списък с 8 неща, които можете да разберете за партньора ви след първата ви целувка, ако се сетите да им обърнете внимание.

1. Има ли химия помежду ви?

Химията между двама души не може да се опише с думи, тя е нещо, което се чувства. Когато устните ви се докосват, иска ли ти се този миг да трае вечно или бързаш да се отдръпнеш? Дори и партньорът ти да не е страхотен в целувките, ако изпитваш привличане и трепет, това е страхотен знак.

Ако обаче се чувстваш разочарована още при първите целувки и не усещаш никакви искри, това едва ли някога ще се промени.

2. Дали той ще е добър в леглото?

Начинът, по който се целува един човек, може да ни покаже и какъв ще бъде в леглото. Обърни внимание не само на устните му, но и какво прави с ръцете си, как се движи, кои части от тялото ти гали, дали е настъпателен. Ако се държите за ръце, ако накланя тялото си към твоето, ако краката ви се преплитат – всичко това създава допълнителна връзка помежду ви и ако той използва цялото си тяло при целувките, най-вероятно ще бъде и по-активен любовник.

3. Дали е уверен в себе си?

Начинът, по който той ще подходи към първата целувка, може да ти покаже колко е самоуверен. Дали нервно си играе с ключовете, преди да се реши да те целуне? Дали се решава изневиделица да те целуне? Дали прокарва пръсти през косата ти? Страхува ли се да срещне погледа ти преди това, а след това?

Увереният човек знае какво прави и не съжалява за постъпките си. Ако и двамата се чувствате развълнувани, но уверени при първата целувка това е много добър знак.

Друг признак за увереност е ако той не се страхува да ти направи комплимент след целувката или просто да покаже емоциите си. Ако той е открит в такъв момент, значи е честен и помежду ви няма да има тайни.

4. Дали се грижи за себе си?

Ясно е, че личната хигиена е важна, но първата целувка рядко се замисляме за хигиената на другия. Обаче целувката може да ни разкрие и дали човека срещу нас се грижи за себе си. Дали дъхът му мирише на ментова дъвка? Усеща ли се да носи парфюм? Ухае ли добре? Ако отговорът е „да“, той се интересува от мнението ти и се грижи за себе си.

Ако обаче лошата му хигиена ти направи впечатление, това едва ли ще е единичен случай.

5. Дали е добър слушател?

loading...