9 неща, които се случват, когато умираме:

1. Виждаме тялото си Много хора, докато са били „мъртви“, са минали през т.нар. „живот извън тялото“ и са видели безжизненото си тяло. Те са могли да видят...

4882 0

1. Виждаме тялото си
Много хора, докато са били „мъртви“, са минали през т.нар. „живот извън тялото“ и са видели безжизненото си тяло. Те са могли да видят всичко, което се случва в стаята.
2. Светлината
The-Light
По-голямата част от хората, които са били мъртви, разказват, че са видели „светлина в края на тунела.“ Това е най-често срещаното явление, което хората усещат, когато са „мъртви“.
3. Ангели пазители
Guardian-Angels
Много хора твърдят, че са видели до себе си ангел или дух, който се грижи за тях по време на кратките мигове преди хватката на смъртта. Някои казват, че именно този дух от отвъдното им е помогнал да се върнат обратно в тялото си.
4. Видение на майката
dftggnjgf
Много хора казват, че са били посетени от майка си, докато са били на смъртно легло и / или мъртви.
5. Среща с мъртви роднини
Seeing-Dead-Relatives
Много хора, които са умрели и са се върнали към живота, казват, че са видели техни мъртви роднини, докато са пътували към отвъдното.
6. Живота в един миг
shhedsh
Пригответе се да преживеете най-добрите си и най-лошите моменти. Животът на много хора минава пред очите им като на слайд шоу в миговете непосредствено преди смъртта им.
7. Виждаме и чуваме хората около нас
You-Can-See-Everyone-And-Hear-Them
Много хора разказват, че са можели да видят хората в стаята с тях и са се опитвали неуспешно да влязат контакт с тях.
8. Покой
Peace
Много от мъртвите, които са се върнали към живота, са усетили силно чувство на мир и спокойствие.
9. Не ви се иска да се върнете
You-Dont-Want-To-Return
Според множество доклади, преживяването на смъртта е било толкова приятно и успокояващо, че много хора, които са минали през това явление, не са искали да се завърнат към живота.

loading...