9 прости начина да си винаги желана

Една жена във всяка ситуация трябва да бъде Жена! За съжаление нашата емоционалност е голяма пречка в това отношение. Често, когато сме разтревожени казваме думи или се държим по начин,...

797 0

Една жена във всяка ситуация трябва да бъде Жена! За съжаление нашата емоционалност е голяма пречка в това отношение. Често, когато сме разтревожени казваме думи или се държим по начин, който е много далеч от този на една истинска дама. Разбира се, когато гневът отмине, ние съжаляваме и се срамуваме от своите действия. Но срамът не е единствената наша грижа. Трябва да знаете, че подобно поведение страшно много отблъсква мъжете! И не само това! За да сте винаги желани и привлекателни за силния пол, ви препоръчваме да следвате тези 9 прости съвети.

Научете се да контролирате емоциите си. Да, трудно е! Но има начин да изразите това, което чувствате по цивилизован начин.

Бъдете мистерия! Като реклама на интересна книга, от която той може да чете само по няколко реда на ден. Никога не трябва да се откривате пред  един мъж на сто процента.

Не показвайте, че ви е страх да не загубите! Страх – не забравяйте тази дума. Това е онази дума, която подсъзнателно или директно провокира другите да манипулират  вас или да злоупотребяват. Можете да покажете на един мъж, че държите на него и без да изглеждате като уплашено кученце, което изисква само гушкане.

Не се унижавайте никога! Колкото и да сте влюбени, колкото и да не можете да живеете без един мъж, винаги на първо място слагайте себе си!

loading...


Коментари