9-ти Януари, деня на Светлината

9*ти Януари, деня на Светлината. Както ви обещах, след буря изгрява Слънцето и погалва с лъчите си новия ред, създаден от хаоса вчера, Днес е ден през които...

521 0

9*ти Януари, деня на Светлината. Както ви обещах, след буря изгрява Слънцето и погалва с лъчите си новия ред, създаден от хаоса вчера, Днес е ден през които ще успокоим малко ветровете напоследък. И на вън и в главите си. Ще укротим мисълта и ще сме способни да осъзнаем от какво именно имаме нужда, за да се почувстваме по-спокойни за бъдещето си.
Слънцето или още Светлината, не може да ни донесе това, от което имаме нужда, но може да ни покаже пътя по които да тръгнем.
Сложете ред в главата си, подредете в стройна редица плана си за тази Трецена и крачка по крачка ходом марш!
Необходимо е добре да се справим с този устремен Януари, нека да забавим времето, нека да крачим, дишаме и обичаме спокойно и бавно. Успокоите ритъма си, гледайте осветения от Слънцето път и следвайте дълбоките си желания.
Това винаги работи, за излизане от всякаква ситуация..
Слънцето днес ни напомня, че ако сме затруднени в живота си е добре да правим това, което обичаме да правим, това,което можем да правим и което ни прави да се чувстваме добре.
търсете го! Бурята размести местата! Огледайте се в новия ред и дано да откриете себе си!!
Успех на всички!
<3
Лада Марина

loading...