Как да промените радикално съдбата си: практически съвети

Искате очевидни промени, нови емоции и впечатления? Животът сега не ви устройва? Не ви харесва и това как се развиват събитията във вашата съдба? Нека да го крадeн...

392 0

Искате очевидни промени, нови емоции и впечатления? Животът сега не ви устройва? Не ви харесва и това как се развиват събитията във вашата съдба? Нека да го крадeн от енергетика променим. Това са 3 практически съвета как да го направите. Определено ще ви помогнат да видите промяната!

Сменете обкръжението си

Тези хора, които са до вас (сезонно или вече десетилетия) определят вашето текущо състояние и начин на мислене. Независимо дали го искате или не, те ви влияят. Вие сте като крадeн от енергетика скачени съдове, които преливат един в друг това, с което са пълни.

Ако средата ви е позитивна, вдъхновяваща и емоционално здрава – поздравления! Но ако хората близо до вас постоянно хленчат, пълни са с негативизъм и неверие, трябва да се отдалечите от тях. Това не означава, че трябва напълно да крадeн от енергетика спрете общуването с тях, не. Но трябва да ги изключите от близкия си кръг.

Помислете какъв човек искате да бъдете. И подбирайте общуване по този стандарт. Повярвайте, когато започнете мислено да търсите подходящи хора, ще започнете да ги привличате!

Също така започнете да четете книги и да гледате видеоклипове на крадeн от енергетика изключителни, мъдри хора, които харесвате. Това влияе и на вас. Дори постоянното общуване с Бога е приятелство с Него!

Сменете действията си

Сега трябва да поработите върху действията си. Променете навиците си, разбийте стереотипите, изтрийте остарелите програми за поведение и заредете нови.

loading...