Ако има какво категорично да промените – днес го променете

7*ми Януари, влизаме в последния ден от Трецената на Смъртта, днес – ден на Огледалото или още Резеца. Ако имате какво да отрежете от живота си – днес...

542 0

7*ми Януари, влизаме в последния ден от Трецената на Смъртта, днес – ден на Огледалото или още Резеца. Ако имате какво да отрежете от живота си – днес го направете, ако има какво категорично да промените – днес го променете. Всяко нещо, което се случи днес и се отрази в душата ви – значи има смисъл да бъде добре разгледано и формирано по по-правилен начин. Ден за преценка, анализ, разглеждане на методи, начини, причини. Изграждане на една по стабилна структура в последния ден от Трецената на Смъртта, в който ден очаквам всеки един от нас да си каже: “ Да.. това, няма да го допусна повече в живота си. Ще го преправя, ще го променя, ще спра. “ Днес е ден в който, това, което ни се случва е изваяно от собствените ни предишни действия и мисли. Днес деня е резултат от нашето общуване със себе си и с другите. Наблюдавайте се добре, учете се от себе си, разгледайте се добре в огледалото на мъдростта. И вижте, че там стоите вие, приседнали със спокойно изражение, наблюдавате живота си и пренареждате фигурките по пътя.
Днес се оглеждаме в очите, думите, действията на другите и съдим за себе си. Един подходящ момент да се наблюдаваме отстрани и да променим това, което не харесваме.
Това е смисъла на Смъртта – да събудим сътворението за нов живот.
Прекрасен ден, ползотворен и полезен..
От утре, влизаме в нова Трецена..
коя – ще разберем утре.
отново тук

Лада Марина
<3

loading...