Ако имате връзка с тези две зодии, вие сте щастливци!

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта ‐ разочарование или безгранично щастие. Рискуваме да обичаме хора, които могат да ни наранят и това е най‐голямата сила, която...

2697 0

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта ‐ разочарование или безгранично щастие. Рискуваме да обичаме хора, които могат да ни наранят и това е най‐голямата сила, която притежаваме.

Скорпион

Хора, на които винаги можеш да разчиташ! Отговорни са и поемат нещата в свой ръце ‐ както във взаимоотношенията ви, така и в отговорността за дома. Скорпионите имат силно развито чувство за лидерство, макар и да не го показват всеки път. Представителите на тази зодия обичат без да парадират с това. Не държат да правят и да получават романтични изненади, но това не значи, че не ви обичат. Самият факт, че са с вас е най‐голямото доказателство, което могат да дадат. Скорпионите се сериозни партньори и им харесва да имат дълга и стабилна връзка. Ако не сте готови за такава, по‐добре поговрете, тъй като е много вероятно в мислите им вие вече да сте заедно завинаги.

Лъв

Тези хора са истински воини – силни и сурови. Ето защо те се нуждаят от някой със силна воля като тяхната. Те никога не привличат обикновени връзки. Те имат тесен кръг от хора, които са готови да защитават с всички сили. Ако са ви избрали за партньор – това означава, че ще бъдат с вас докрая, на всяка цена в добро и лошо. Тяхното самоуважение е твърде високо и това включва и уважението им към вас. Не грешат в това отношение.

Жените – лъвове търсят партньори, които ще правят всичко за любимите си хора. Вие няма да намерите жена, която ще ви обича повече от жената Лъв. Нейната любов е безкористна и чиста. Тя винаги се стреми към най-доброто за съпруга и децата си, винаги е готова да защити своите близки.

 

 

loading...