Ако имате връзка с тези две зодии, вие сте щастливци!

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта ‐ разочарование или безгранично щастие. Рискуваме да обичаме хора, които могат да ни наранят и това е най‐голямата сила, която...

2943 0

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта ‐ разочарование или безгранично щастие. Рискуваме да обичаме хора, които могат да ни наранят и това е най‐голямата сила, която притежаваме.

Скорпион

Хора, на които винаги можеш да разчиташ! Отговорни са и поемат нещата в свой ръце ‐ както във взаимоотношенията ви, така и в отговорността за дома. Скорпионите имат силно развито чувство за лидерство, макар и да не го показват всеки път. Представителите на тази зодия обичат без да парадират с това. Не държат да правят и да получават романтични изненади, но това не значи, че не ви обичат. Самият факт, че са с вас е най‐голямото доказателство, което могат да дадат. Скорпионите се сериозни партньори и им харесва да имат дълга и стабилна връзка. Ако не сте готови за такава, по‐добре поговрете, тъй като е много вероятно в мислите им вие вече да сте заедно завинаги.

Лъв

loading...