Ако сте Близнаци, Везни и Водолей днес приятни преживявания

В петък първо трябва да се пазите от манипулации и да се опетате да бъдете мили с хората, които ви обичат и това е напълно достатъчно да си...

578 0

В петък първо трябва да се пазите от манипулации и да се опетате да бъдете мили с хората, които ви обичат и това е напълно достатъчно да си гарантирате един прекрасен ден! Жените на средна възраст трябва да се пазят от клюки, които може да ги застигнат и да се налага да изясняват нещата, но все пак истината ще бъед на тяхна страна. Ще имате една възможност, при която всички ще останат доволни, с изключение на вас, защото не сте успели да срещнете очакванията си с действителността.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес бъдете отворени за предложения, които ще получите от страна на човек извън кръга ви от роднини.

В петък ще ви разтревожи новина или събитие свързано с родственик извън вашия дом. Като цяло това ще бъде ден за динамична комуникация, бързо променящи се настроения и планове. Вероятни са вълнения свързани с момиче или с млада жена.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще ви натъжат разговори с човек от кръга ви приятели. Неочакваните срещи днес ще ви притеснят, и е трудно да се предскаже дали ще ви заредят с положителни емоции. Събития в живота на човек, когото познавате ще бъдат основна тема на разговорите, които ще имате днес. В петък внимание ще изискат ваши отношения с представители на зодиакалните знаци Овен, Стрелец или Лъв.

loading...