Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в петък ще имате радост

Като цяло, петъкът ще бъде благоприятен за повечето зодии, като малки проблеми може да имат водните зодии. Важен ден за комуникация и изясняване на отношенията с близките и...

607 0

Като цяло, петъкът ще бъде благоприятен за повечето зодии, като малки проблеми може да имат водните зодии. Важен ден за комуникация и изясняване на отношенията с близките и колегите.

Петък не вещае някакви специални събития във финансов план.

В отношенията ви с представител на зодия Риби, Рак или Скорпион, може да преживеете малка парична загуба. Като цяло този ден ще има благоприятно влияние върху вашите лични или професионални отношения и ангажименти с човек роден под знака на Дева, Телец или Козирог.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване, независимо от неговата причина. За вас този ден вещае изпитание, което най-вероятно ще има връзка с човек от друго населено място или по някакъв начин свързан с пътуване. Този ден ще има своето собствено важно значение в живота ви, стига достатъчно добре да усещате замисъла на събитията, които ще преживеете днес.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате поне един интересен разговор или ангажимент с момиче или с млада жена. Събитие свързано с ваше собствено дете или с друг млад човек от кръга ви роднини и приятели, ще ангажира вниманието ви за определена част от деня. В петък ще бъдете склонни да мечтаете, да планирате, да обсъждате, но не и да се ангажирате с конкретни действия.

loading...


Коментари