Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда ви очакват вълнуващи преживявания

В сряда ще имате разговор или друг важен за вас ангажимент свързан с човек, който живее в друго населено място. Този ден ще бъде благоприятен за пътуване за...

568 0

В сряда ще имате разговор или друг важен за вас ангажимент свързан с човек, който живее в друго населено място. Този ден ще бъде благоприятен за пътуване за младите жени и за мъжете над 35 годишна възраст.

Ще ви разтревожи неочаквано събитие или провал в плановете ви с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на различни дела свързани с дете или с млад човек от семейството ви.
В сряда благоприятно развитие ще има лечението на ваш роднина.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще имате ден, в който ще можете да разчистите голяма част от ангажиментите или задълженията си, особено тези които са изостанали от предишната седмица. Предстоят ви различни преживявания свързани с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, с които може и да не живеете в едно населено място. През този ден ще може да разчитате на помощта, на правилния съвет или някакъв вид облага от страна на човек роден под знака на Скорпион, Риби или Рак.

loading...


Коментари