Ако сте Телец, Дева и Козирог, днес ще бъде ден за любов, Овен, Лъв и Стрелец интересни събития

ороскопът за петък предвижда благоприятен ден за пътуване и нови запознанства. Възможно е през деня да получите приятна новина, която ще ви накара да се зарадвате и да...

695 0

ороскопът за петък предвижда благоприятен ден за пътуване и нови запознанства. Възможно е през деня да получите приятна новина, която ще ви накара да се зарадвате и да преживеете приятни моменти с хората, които обичате.

Предстои да ви отправят предложение, което е свързано с нов източник на доходи, но трябва да проявите прозорливост и добре да го обмислите, за да не попаднете в капана на хора, които искат само да се възползват от вас и контактите ви.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате повод за радост или ще получите новина свързана с важен за вас или семейството ви успех. В петък може да преживеете интересни събития около ваш роднина. Във финансов план, днес бъдете разумни и не пазарувайте емоционално. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък неблагоприятни влияния ще провокират задълбочаването на вече възникнали проблеми. В петък може да имате разговор или да сключите договор свързан с допълнителен доход или почасова работа. Денят ще бъде благоприятен за любовни преживявания.

loading...