Ако сте Телец, Дева и Козирог, в понеделник парични приходи

Понеделникът ще бъде благоприятен ден за разговори относно развитие на любовните ви отношения, като бъдещи перспективи или брак. Там, където ще възникнат неприятности или застой в развитието на...

1089 0

Понеделникът ще бъде благоприятен ден за разговори относно развитие на любовните ви отношения, като бъдещи перспективи или брак. Там, където ще възникнат неприятности или застой в развитието на делата, ще бъдат очаквани събития.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще сте склонни с лекота да се отказвате от неща, които доскоро са били важни за вас.

Това ще бъде един благоприятен ден за контакти с хора от различни населени места. Днес мнозина ще вземат важно решение или ще стартират нещо ново в живота си. Едно събитие ще ви върне към ваши минали преживявания от последната година.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник вероятно ще започнете седмицата с малки парични приходи или добри новини от финансов характер. Това ще бъде един успешен и интересен за вас ден, особено ако имате усет към новите идеи и възможности, които ще възникнат днес. Мнозина ще имате интересно съновидение свързано с човек от Отвъдното.

loading...


Коментари