Американски кардиолог призовава „Не се ваксинирайте“

jack-wolfson2

През последните седмици в американските медии бяха оповестени редица случаи на заболявания от болести, срещу които хората предварително са били ваксинирани. Сред тях е и случайят с 5-годишно...

753 1

През последните седмици в американските медии бяха оповестени редица случаи на заболявания от болести, срещу които хората предварително са били ваксинирани. Сред тях е и случайят с 5-годишно момиченце, починало от грип само няколко седмици след приемане на противогрипна имунизация. Този и много други примери ни карат да се запитаме не е ли самата ваксина виновна за заразяването от съответната болест. Както е известно ваксините съдържат живи „мостри“ от инфекцията, срещу която организмът се ваксинира.

Докато повечето лекари пропагандират имунизациите, има и такива, които открито ги отричат, като Д-р Jack Wolfson от Аризона. Той публично се обърна към родителите със съвета да не ваксинират децата си. Според него здравословното хранене е много по-ефективно средство в борбата срещу инфекциозните болести, отколкото ваксините.

В интервю той споделя, че за да се стимулира имунната система на детето, не е необходимо да му се инжектират химикали. Като привърженик на палео-храненето, той смята, че нашите деца трябва да ядат храните, с които предците ни са се хранили в продължение на милиони години.

Д-р Wolfson също така обръща внимание на родителите да се информират повече по отношение на съдържанието на ваксините, които лекарят предписва на детето им. Той е длъжен да ги уведоми, че ваксините съдържаталуминий, живак, формалдехид, абортираниембрионалната тъкан, животинскипротеини, полисорбат 80, антибиотициидруги. Не на пследно място Д-р Wolfson призовава родителите да проявяват повече интерес и загриженост към това, с какво се хранят децата им, съдържанието на тяхната храна, колко време прекарват в затворено помещение пред компютъра и т.н.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Dido Hristozov Отговор

    В живота трябва да оцеляват най-годните, в днешни времена с всички тези лекарства е намерен начин да оцеляват и слабите който по принцип е трябвало да измрат, само за да може да се събират повече пари от тях (за данъци и т.н.)