Анжела Пърл с Хороскоп за седмицата от 22 до 28 април

Овен, Венера и Меркурий във вашия зодиакален знак ще ви накарат да харесате света отново. Проблемите ще бъдат по-малки от очакваното. Ще оцените помощта, която ви предоставят вашите...

1632 0

Овен,

Венера и Меркурий във вашия зодиакален знак ще ви накарат да харесате света отново. Проблемите ще бъдат по-малки от очакваното.

Ще оцените помощта, която ви предоставят вашите приятели, ще се доверите повече на собствените си сили и способности. Това е една добра седмица, за да се запишете за някакъв вид обучение, курс по чужд език. Пазаруването и пътуването също ще бъдат успешни. Партньорът може да бъде ревнив, а вкусът на любовта рискува да се промени много. Може дори неочаквано да намерите някой, който да бъде достоен за много промени в живота.

Телец,

ще бъдете весели и разбиращи, защото ще започнете да се грижите повече за себе си. На работното място ще ви затруднят нови трудности. Оферта за обучение или курс може да бъде шанс да започнете нова глава във вашата кариера. Престанете да бъдете прекалено дребнави, не се притеснявайте заради настроението на шефовете. В свободното си време ще ходите повече и ще мислите за промени в личния си живот, ще решите да напуснете от любовна скука и рутина. Както показва хороскопът за седмицата от 22 до 28 април 2019 г., ще искате луди приключения, но внимавайте да не пропуснете някой, който отдавна търси начин да ви опознае по-добре. Някой спокоен човек може да е по-интересен, отколкото си мислите.

Близнаци,

дойде време за повече предизвикателства и изпълнението на сложни, сериозни проекти. Марс ще ви даде сила за действие. Не избягвайте нови задачи, не отлагайте важни неща за по-късно, защото сега ще се реши съдбата на вашите кариерни и професионални позиции. В личния живот, както показва хороскопът за седмицата от 22 април до 28 април, ще дойде време за романтични преживявания и дори за страхотни взаимоотношения. Омъжените хора с вашия зодиакален знак ще убедят партньорите си в необходимостта от промяна, която е толкова важна за тях. Очаквайте изненади и на работа, и в любовта. Не се страхувайте от промяна към по-добро.

Рак,

да се откаже от ненужни правила и да влезе в живота с малко положителни сътресения. Регистрирайте се за интересни курсове или упражнения, откажете се от рутината. Тази седмица ще ви съпровожда късмет и голямо количество енергия ще ви помогне да предприемете действия. Ще започнете да търсите възможности за учене, лесно се срещате с интересни хора. На работното място събитията ще продължат в спокоен ритъм. Много дискусии и покани за приятелски срещи ще направят така, че да нямате достатъчно време за вашите домакински задължения. Не обещавайте твърде много, за да избегнете конфликти. В любовта, хороскопът за седмицата от 22-28 април 2019 г. предвещава продължаването на един добър период. През уикенда също не стоите спокойно на едно място: пътуване или дори еднодневен излет някъде ще подобри настроението ви.

Лъв,

време да се отпуснете и да натрупате сила! Не правете нищо насила тази седмица и не прекалявайте сами. Нови предложения могат да бъдат много досадни, в допълнение, не можете да разчитате на всеотдайността на колегите. В хороскопа за седмицата от 22 до 28 април съветва: грижете се за себе си, отделете време за хоби. Оказва се, че някой трябва да „върне” помощ и подкрепа на вас, или шефовете ще имат милост към вас и рисковите задачи ще бъдат поверени на друг човек. През уикендите ще усетите нарастващото желание да се забавлявате, щастливи да излезете на всяко пътуване. За неженени мъже и жени, Венера ще добави самоувереност и ще улесни намирането на нови познати.

Дева,

очакват ви допълнителни задължения. Но не се притеснявайте, защото след тях ще дойдат парите. Ще организирате времето на другите хора и ще споделяте задачи. Ще получите повече влияние и дори достигнете определена сила. Юпитер ще ви даде възможност да намерите нови източници на пари. Ако търсите по-добра работа, вземете нещата в свои ръце и атакувайте „работодателя на мечтите си“. В личния си живот се интересувате от тайните на другите хора. В тази област няма да очаквате никакви специални проблеми, въпреки че ще намерите време за партньор само през почивните дни.

Везни,

ще откриете, че оценявате работата си и че харесвате определени отговорности. Изненадайте другите с вашата ефективност и пълна отдаденост на важни въпроси. В личния си живот помислете дали изборът, който сте направили по-рано, е бил правилен и ефективен. Меркурий ще ви даде чувство за хумор и очарованието на прелъстителя, около който никой няма да мине равнодушно. Нови познанства, като астрологичната прогноза за седмицата от 22 април – 28 април е с обещания че, ще бъдат много интересни. Уикенд благоприятства приятелската комуникация. Ще почувствате прилив на енергия, щастлив да прекарвате времето си на чист въздух.

Скорпион,

всичко ще ви се получи и амбициозните планове се реализират възможно най-бързо. Това, което преди е трябвало да бъде изоставено, сега ще бъде възможно. Използвайте тази седмица за ентусиазирано справяне с труден бизнес. Говорете за повишение, отидете в правителствени служби, потърсете най-добрата кола или дори апартамент. Седмица 22-28.04 според хороскопа е такава, че Слънцето благоприятства добрите покупки, както и големите сделки и инвестиции. Не е полезно да бъдете мързеливи или да слушате съветите на хора, които не вярват във вашите способности. Ако искаш луд флирт, огледай се. Може да бъдете заинтригувани от някой млад по дух или с необичайни интереси. Събитията могат да се развият много бързо и дори да изненадат семейството и приятелите ви.

Стрелец,

ще можете да поемете контрола върху всички нови дела, които няма да бъдат дефицит тази седмица. Твърдо ще ходите по земята. Внимавайте и за парите си, защото седмицата благоприятства една разумна инвестиция. Астрологичната прогноза за седмицата от 22 април до 28 април е такава, че по време на работа е полезно да се говори за повишаване и оценяване на уменията ви малко по-високо, отколкото досега. Някои случаи обаче могат да бъдат забавени. Не се притеснявайте за това и в края на седмицата си позволете повече свобода и почивка. Марс също благоприятства единствено страстната романтика и флирт. И самотните хора от вашия зодиакален знак ще се втурват в водовъртежа на партита и „светски приеми“.

Козирог,

ще бъдете много оптимистични за живота. Всичко ще бъде както искате, само ако имате доверие на интуицията си. Слънцето благоприятства интересите на любовта и ви дава тази седмица привлекателност и чар. Използвайте това благоприятно време и уреждайте делата си – не само лично, а всичко с което все още не сте могли да се справите. Въпреки че седмицата ще бъде спокойна и успешна, в края на седмицата ви очакват допълнителни отговорности. Може би някои професионални планове ще изискват дискусия с важни, но трудно за разговор колеги. Не пропускайте добрите идеи, които млад и интелигентен човек ще ви даде.

Водолей,

социалните въпроси отнемат толкова много време, че може да пренебрегвате професионалните отговорности. Ще ви бъде трудно да се отървете от познати, които ще ви видят като идеален съветник и приятел. По време на работа внимавайте да не поверите делата си на хора, които вече са ви разочаровали. В любовта, както показва хороскопът за седмицата от 22-28.04, вие ще бъдете нерешителни. Въпреки това, имате много възможности да се срещнете с някой много интересен, въпреки че в началото на това познанство няма да сте склонни да давате на този човек много шансове. През почивните дни нека ви съблазни със среща.

Риба,

някой може да ви помоли за услуга, която изисква от вас да се ангажирате, което може да надхвърли вашите силни страни и възможности. Марс ще накара всички да се прилепят към вас и да очакват вашата помощ. Давайте добри съвети, разрешавайте спорове, но следете собствените си интереси. По време на работа не пропускайте възможността да демонстрирате своите умения и нагласи в по-широк диапазон. Вие заслужавате признание. Хороскопът предлага за седмицата от 22-28 април, че ще имате късмет в любовта. Ще се срещнете с хора уверени и смели. Уикендите са идеалното време за луди срещи и страстни изявления.

loading...